MEN: Henderson nærmer sig exit

Nu ser det endelig ud til, at United kommer af med Dean Henderson. Englænderen er tæt på et skifte til Crystal Palace efter, at deres målmand Vicente Guaita har ønsket sig væk.

Da Roy Hodgson kom ind som træner i Crystal Palace var et af de første ting han gjorde var, at han satte den forhenværende United-målmand Sam Johnstone i målet i stedet for Vicente Guaita, der nu vil væk.

Derfor har Crystal Palace kigget efter en målmand. Og den målmand har de nu fundet i United. Manchester Evening News rapporterer, at Henderson bænkplads i gårsdagens hjemmesejr mod Nottingham Forest bliver Henderson sidste aktion som United-spiller.

Ifølge det lokale medie er Henderson i dag taget til London for at gennemføre lægetjekket. Prisen er 20 millioner pund hvilket svarer til lige under 174 millioner kroner inkluderet klausuler. Derudover har United sikret sig en videresalgsklausul.

Henderson har været i United siden 2011 og har spillet 29 kampe for klubben. Han har dog været udlejet fem gange og senest til Nottingham Forest i sidste sæson hvor han ved ankomsten kom med et interview som mange fans så som et sidste søm i Hendersons kiste.

Forrige artikel

Steve Cooper: Troede ikke vi ville starte så godt

Næste artikel

Sun: West Ham igen interesseret

ANNONCE