Metro: Brentford sætter en pris på Raya

En af målmændene, der rygtes med en overgang til Manchester United er David Raya, der spiller i Brentford. Han har sagt, at han ikke vil forny sin kontrakt med klubben, der udløber i 2024. Nu har Brentford sat en pris på den ombejlede spanske målmand.

Brentford har taget enorme skridt opad i de seneste år. Ikke mindst takket være danske Thomas Frank, som er manager i klubben. En anden vigtig faktor i klubbens fremgang har været David Raya, som sandsynligvis skifter klub denne sommer.

Rayas kontrakt har udløb i sommeren 2024 og spanieren har bebudet, at han ikke er interesseret i at forny kontrakten. Det har gjort, at der er flere klubber, der er interesserede. Chelsea, Tottenham og Manchester United er ifølge rygterne de mest interesserede.

Og nu skriver Metro, at Brentford har sat en pris på David Raya for et salg denne sommer. Prisen er ifølge det britiske medie på 40 millioner pund, som svarer til omkring 343 millioner kroner.

David Raya er 27 år og har spillet i Brentford siden 2019. Han har spillet 161 kampe for Brentford og han fik sin debut for det spanske landshold i 2022 og har to landskampe hidtil for Spanien.

Forrige artikel

Express: Fulham interesseret i Fred

Næste artikel

Ten Hag garanterer ikke en startplads til De Gea i næste sæson

ANNONCE