Metro: Derfor blev Sancho straffet

Det er nu kommet frem hvorfor Jadon Sancho ikke var med mod Arsenal. Efter kampen udtalte Erik ten Hag, at Sancho ikke havde været god nok til træning, men det faldt Sancho for brystet og lagde et tweet ud på X, som næsten kun kunne tolkes, som at han mente, at ten Hag løj. Siden har Sancho været væk fra holdet.

Flere medier, deriblandt britiske Metro, skriver nu hvorfor Jadon Sancho ikke var med i kamptruppen mod Arsenal. Det var efter denne kamp, at Erik ten Hag udtalte, at Sancho ikke havde trænet godt nok. Det medførte så siden til, at Sancho har været udelukket fra 1. holdet efter et tweet hvor han skrev noget, der nærmest kun kan tolkes som, at han mente, at manageren løj.

Sancho nægter stadig at undskylde sit tweet og sin opførsel selvom flere spillere har opfordret ham til det. Det har gjort, at Sancho ikke engang får en plads i omklædningsrummet.

Ifølge Metro, så blev Sancho straffet efter den sidste træning op til kampen mod Arsenal. Ten Hag ville slutte træningen med to hold hvor de 11 startere skulle spille på et hold. Og de andre på et andet hold. Da Sancho fandt ud af, at han skulle spille med reserverne, som skulle agere Arsenal så ten Hag kunne træne starterne til at spille mod London-holdet. Men Sancho gjorde ikke som ETH ville have og derfor skændtes de lidt.

Siden da har den unge englænder, der blev hentet for mange penge i Borussia Dortmund, ikke været at se sammen med 1. holdet og det forventes, at han bliver solgt i januar.

Forrige artikel

90min: United kigger på talentfuld franskmand

Næste artikel

The Athletic: Sir Jim Ratcliffe ønsker en udskiftning af klubbens administrerende direktør

ANNONCE