Mirror: Sir Jim har mødt superagent

Overskriften kunne tyde på, at den sportslige ejer af Manchester United, Sir Jim Ratcliffe, har mødt en superhelt. Det er det dog ikke, men det er derimod den portugisiske agent Jorge Mendes, der er tale om.

Sæsonafslutningen nærmer sig og derved også den tid hvor spillere i stor grad finder nye klubber. Denne sommer vil også blive med det første transfervindue hvor Ineos og Sir Jim Ratcliffe står i spidsen for den sportslige del af Manchester United.

Og med tanke på størrelsen af klubben er det naturligt, at der florerer rygter om en masse spillere, der både kommer til Manchester United og også forlader United. Der er dog også nogle agenter, der har en stor rolle at spille i transfervinduerne.

En af dem er Jorge Mendes, som bliver beskrevet som en superagent på grunde af den indflydelse han har i form af sit arbejde som agent for nogle af de bedste spillere i verden. Den engelske avis The Mirror skriver nu, at Uniteds medejer Sir Jim Ratcliffe har haft et møde med Mendes.

Det giver rigtig god mening når man ser på listen af spillere, som Mendes og hans agentfirma repræsenterer. Lenny Yoro, Antonio Silva, Joao Neves og Rayan Ait-Nouri er nogle af spillerne på hans liste, som United også har været sat i forbindelse med i den sidste tid.

Hvad mødet har handlet om meldes ikke, men vi kan kun gisne om, at det handler om nogle af de spillere, som Mendes’ firma repræsenterer.

9 kommentarer
 1. Eller… Det kunne betyde at Ratcliffe er igang med at få vores allesammen store drøm til at gå i opfyldelse. At få hevet Manchester Uniteds fortabte søn hjem. Gode gamle José Mourinho.

  Ved ikke om det lige er sagen for Thomas og Co.? 😉

  1. Mourinho…?

   Det må blive et stort nej tak herfra, gå som bekendt aldrig tilbage til en fuser..😊

   Når det er sagt er jeg næsten til “salg” for enhver anden end EtH efterhånden…

   Først og fremmest på grund den sportslige deroute i denne sæson hvor vi i princippet kun har spillet os til en lidet flatterende 15.plads i følge Optas Xg før Burnley miseren, men de facto har “overpræsteret” på den øjeblikkelige 6.plads….det er vildt.

   Dernæst EtH seneste pinlige og tålrummende optræden og boykot af visse medier der med rette har kritiseret United, især efter Coventry kampen, manden vrøvler bla om sine egne bedrifter, apropos Mourinho.

   Tænker EtH også ville boykotte mig grundet min kritik af ham, men United er min klub, ikke hans klub, ihvertfald ikke så længe endnu stod det til mig.

   Jeg kan og vil ikke bakke op om hans trænergerning i United, løbet er kørt, toget har forladt perronen og det tror og stoler jeg også på at Sir Ratcliffe har indset og derfor handler derefter.

   GGMU

   1. Erik Ten Haag ville med fuldkommen sikkerhed boycotte dig, ja. Det kan der vist ikke være to meninger om. Du var blevet bortvist som den første Hahaha!

    Ps. Den med expected goals og expected points ved jeg ikke hvor meget værdi jeg personligt tillægger. Det er selvfølgelig en individuel sag, men jeg finder systemet forsimplet. Det er meget poppet. Men naturligvis, nogle ting kan det sikkert give en god indikaton på.

 2. Jeg vil med glæde tage en for holdet….tror desværre EtH er indifferent om jeg boykotter ham..😎👍

  Ja Xg er forsimplet, men her bakker statistikkerne op om præstationerne generelt i min optik.

  Vi ligger bedre til i tabellen end spillet på banen retfærdiggør….vi har tidligere på sæsonen haft en stærk defensiv og en svag offensiv, nu er det pludselig vendt på hovedet, der mangler stabilitet, skader betyder bestemt en hel del, men alt lagt sammen er sæsonen totalt dumpet som jeg ser det og skulle vi mod forventning tage FA Cup trofæet ville det være et stort plaster på et åbent benbrud….en lindrende behandling men ikke en helbredelse på nogen måde….

  1. Først og fremmest; fedt med lidt råd til alpine landskaber fra Franky-boy.

   Thomas; Stærkt at du gerne tager en for holdet.

   Om man tager expected points og goals seriøst eller ej, så kommer jeg frem til præcis samme konklusion som dig. Det er et spørgsmål om det bliver en frygtelig sæson som ender trofæløs, eller en frygtelig sæson på trods af en FA cup triumf.

   Jeg afskriver nu ikke den finale. Lad os se hvad der sker.
   Men en forfærdelig sæson har det nu været uanset hvad. Det vil Erik Ten Haag da absolut også give dig ret i.

   Jeg hverken tror eller håber at det forholder sig sådan, men jeg ville da ikke bebrejde manden hvis han i sit stille sind også går at drømmer lidt om en fyring. Han slår mig ikke som typen der selv forlader den opgave han har taget på sig. Men hvorfor skulle han dog ikke ønske sig at arbejde med en anden gruppe spillere end dem han har her?

   Som jeg tidligere har nævnt herinde så er jeg overbevist om at han bliver en bragende succes i hans næste klub. Han har massere godt at tilbyde fodboldverdenen. Og i virkeligheden er det synd og skam at hans visioner for spillet falder fuldkommen for døve øre i cirkushuset Manchester United. Spild af talent.

   Ja, jeg er Manchester United-fan, ikke Ten Haag-fan. Men hvor din lede er rettet imod Ten Haag, så er min lede i langt overvejende grad rettet imod spillertruppen.
   Det er vel nok den forskel i perspektiv der deler fanbasen allermest i øjeblikket.

   1. Uha ja tak til Frankieboy for hans råd om alpine landskaber, ikke at jeg kan bruge disse til så meget, da det tætteste jeg kommer på en løjpe om vinteren er Valby bakke, og hvis det går vildt for sig en gammeldags trækælk… 😊

    Jeg ser intet lys i EtH, jeg syntes hans analyser og kommentare på kampene oftes er horrible og uden realitetssans, ihverfald når han stiller op til interview efter kampene, hvad han siger i omklædningen ved vi jo selvfølgelig ikke.

    Jrg medgiver bestemt at spillerne har et stort medansvar for denne fiasko sæson, helt evident.

    Men jeg ser ikke nødvendigvis “dårlige” spillere, mentalt måske ja, men jeg ser tilgengæld nogle spillere der ser ud til at have givet op på EtHs tilgang, det er jo svært at beskrive en tydelig spillestil og filosofi når der stort set ingen er at se….

    Og som vi begge ved er det ikke en option at “fyre” truppen, uagtet at der skal renses ud i truppen, men det tager jo min 2-3 transfervinduer før en markant ændring er på plads her.

    Jeg stiler ikke på at EtH selv ned 2-3 vinduer tilrådighed vil kunne løfte truppen markant, det er heller ikke blevet nemmere for klubben på spillermarked at Champions League igen er glippet….

    Men du har helt ret i at fanbasen er delt omkring spørgsmålet om EtHs fremtid.

    Vi må se hvad der sker….håber vi tager den FA Cup hjem, det vil varme mit hjerte …trods alt

    GGMU

    1. Jeg synes at det kunne være enormt interessant at være fluen på væggen til et hypotetisk møde imellem Brailsford og Ten Haag, omkring tingenes tilstand.

     Hvor Brailsford så spørger Ten Haag;
     – Synes du sæsonen er forløbet tilfredsstillende?
     – Nej.
     – Hvorfor har den ikke det? (Og ikke mindst;) Hvordan foreslår du at vi får ændret på det?

     Hvad ville de reelle og fuldkomne svar være på de spørgsmål. Ifølge træneren.
     Synes jeg ville være enormt interessant at høre. Men det er selvfølgelig tanker og observationer der aldrig bliver os til del. Desværre.

     På samme måde med Ralf “Open Heart Surgery” Ragnick og José Mourinho. Hvad er deres reelle og fuldkomne analyse af hvorfor det aldrig kom til at fungere? Kunne være utroligt spændende hvis man kunne få indsigt i de tanker.

     Man mente jo også dengang at det var et protest-statement, da Mourinho i harme proklamerede at en 2. plads med Manchester United var hans karrieres største bedrift.
     Som tiden er gået forekommer det mig mere og mere uvist om det istedet var en reel og nøgtern analyse fra den portugisiske mester.

     Men ja, vi bliver nok aldrig klogere på disse ting. Alt vi hører, er ting de har sagt til medierne, og så bliver det hele jo mudret ind i retorik og interesser.

     Et andet emne: Transferemner. Altså spillere. Er der nogen spillere folk har fidus til at få hentet ind til sommer?

     1. Ja det ville være yderst interessant at høre en sådan samtale….er dog helt sikker på at den samtale vil komme såsnart sæsonen ef slut, måske undtagen det sidste spørgsmål.. 😊

      Men en grundig evaluering er bestemt nødvendig uanset hvad der skal ske i næste sæson.

      Du har bestemt nogle stærke pointe vedr Mourinho og tildels Ragnick….ingen tvivl om at det ikke kun var den sportslige sektor der haltede kraftigt dengang, der var også er nok stadig udfordringer længere oppe i hierarkiet på ledelsesplan lidt endnu indtil Ratcliffe folk er på plads, hvilke vil påvirke alt i klubben negativt.

      Derfor har jeg også flere gange fremhævet at når nu Sir Ratcliffe og hans “slæng” tager fuld kontrol over alt det sportslige plus det løse og indsætter de rigtige folk i de rigtige positioner så kunne man samtidig vaske tavlen ren på træner positionen, så en ny mand på posten kan få de bedste arbejdsbetingelser fra start.

      Og i og med at man i følge rygterne vil ændre på manager rollen og implementere en Cheftræner istedet for ligner det en gylden mulighed for at finde en ny mand til den nye æra under Sir Ratcliffe.

      Nye spillere….?

      Jeg vender tilbage med mine tanker😎👍

 3. Crafting compact porches in alpine areas requires a careful approach to making the most of space, considering the distinctive tests presented by the mountainous terrain. The method involves different approaches, ranging from the selection of efficient accessories to the integration of dual-purpose elements, all aimed at enhancing the capacity of constrained areas. Engaging in discussions that explore detailed design plans, imaginative storage solutions, and discussing individual triumphs becomes a source of motivation for discussion board users seeking to enhance their small deck spaces amidst the characteristic landscapes of alpine locations.

  Selecting efficient furniture remains a fundamental facet of designing compact decks, enabling individuals to make the most of the usable area without sacrificing on practicality or aesthetics. integrating multi-functional elements further enhances the versatility of small deck spaces, presenting useful solutions that cater to diverse needs. These strategies jointly contribute to a holistic method that considers both the aesthetics and functionality of tiny decks in highland parts.

  Employing in conversations that explore detailed design ideas turns into a stimulus for creativity, providing a platform for individuals to exchange creative concepts and answers tailored to alpine environments. The discourse extends to imaginative storage options, addressing the challenge of limited space with practical and visually appealing approaches to organization. Private success stories shared within the community become precious narratives, illustrating the viability and potential of optimizing compact deck spaces in the special context of highland parts.

  Throughout this cooperative share, forum members gain useful insights and a riches of ideas to apply to their own little deck projects, ensuring that every inch of space is thoughtfully employed in generating useful, attractive, and efficient outdoor living areas in highland environments.

  [URL=https://fortcollinsdecks.com/contact/]Custom deck customization Fort Collins[/url]

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte fra kampen mod Burnley

Næste artikel

Mandagens rygter

ANNONCE