Mister anførerbindet

Anfører Harry Maguire har på sin Twitter-profil skrevet, at Erik ten Hag har bebudet ham på et personligt møde, at han ønsker en ny anfører. Den engelske landsholdsspiller udtrykte sin skuffelse over beslutningen, men vover på at kæmpe hvad han kan så længe han er i United.

Harry Maguire kom til United i 2019 da Ole Gunnar Solskjær var manager. Der gik ikke lang tid så var Maguire anfører da Ashley Young blev solgt til Inter.

Harry Maguire var den naturlige leder da han fik anførerbindet og der var ikke mange, der anfægtede Solskjærs afgørelse. Men nu har truppen fået tilført flere ledere og desuden har Maguire mistet sin faste plads på Uniteds hold. Derfor var det forventet, at Erik ten Hag ville vælge en anden anfører nu til sommer. Der er også vedholdende rygter om, at Maguire forlader United til sommer.

Hvem skal være den nye kaptajn for Manchester United i 2023/24
1053 votes

På sin Twitter-profil udtrykker Maguire sin glæde og stolthed over at have været anfører og takker United-fansene for deres støtte mens han var anfører. Men han var også skuffet skriver han på det sociale medie.

Forrige artikel

Talentfuld forsvarer ude med skade

Næste artikel

Luton brandvarme på Heaton

ANNONCE