Nedslående nyhed: Sir Bobby Charlton død

Manchester United-legenden Sir Bobby Charlton, der spillede 758 kampe for United, og var Uniteds topscorer indtil Rooney slog hans rekord i 2017, er død. 86 år gammel blev han.

Sir Bobby Charlton er en af Manchester United største spillere gennem tiderne. 249 mål i 758 kampe for klubben og flere pokaler, blandt andet Europa Cup for mesterhold i 1968 og tre ligeatitler. Derudover var Sir Bobby Charlton, der kom fra Uniteds akademi, også i flere år den spiller med flest mål for England, hvor han scorede 49 mål i 106 kampe. Langsiden på Old Trafford er desuden opkaldt efter den United-legenden.

Efter sit karrierestop, blev han ansat som direktør i klubben. Her var Sir Bobby Charlton ansat i 39 år. Sir Bobby Charlton var også ofte at finde på Old Trafford når klubben spillede. I den seneste tid har han dog ikke været tilstede på grund af sygdom.

Han døde denne lørdag morgen efter kort tids sygdom som 86 år gammel. Familien beder om fred i denne svære tid og fortæller, at han døde fredeligt med sin familie ved sin side i dag.

 

3 kommentarer
  1. Mit United hjerte bløder efter den triste nyhed

    En vaskeægte Manchester United legende nærmest uden sammenligning i historien.

    Hvil i fred Sir Bobby Charlton.❤️

  2. Det var på grund af Bobby Charlton jeg blev Manchester United fan midt i 60érne. Første gang jeg var på Old Trafford gik han lige forbi hvor jeg sad på stadion.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: United gæster Bramall Lane

Næste artikel

Startopstillingen: Ingen Varane og ingen Mount

ANNONCE