Nedtakt: Tre ting vi lærte fra kampen mod Burnley

Ingen tvivl om, at det her har været en utrolig hård og skuffende sæson for United-fans. Det nærmer sig mod slutningen, hvilket de fleste United-fans nok er glade for. Her finder vi tre ting vi lærte fra kampen.

 Billede fra Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

1. Vi kan ikke nå en Champions League-plads

Teoretiskt set har det været en kendsgerning i efterhånden lang tid, men gårsdagens resultater gør det nu også til en matematisk kendsgerning. Manchester United er ikke med i Champions League i sæsonen 2024/2025.

 

2. Spillerne har ikke givet op

Meget kan vi klandre spillerne for i denne sæson. Og i nogle kampe kan de også klandres for deres arbejdsindsats. Men igen i går viste spillerne, at det er ikke fordi de ikke arbejder hårdt eller forsøger og giver alt hvad de kan. Jovist kunne United sagtens have tabt kampen i går, men United kunne også sagtens have vundet. Og det skyldes mest af alt, at spillerne kæmpede alt hvad de havde.

 

3. Vi har heller ikke meget held med os

Man kan godt sige, at når nogle ting sker om og om igen så er det ikke uheld, men manglende kvalitet. Men igen i går så vi en kamp hvor heldet ikke faldt til United. Straffesparket som Burnley fik bliver ikke altid dømt. De to gange Alejandro Garnacho falder/bliver fældet ind i Burnleys straffesparksfelt er situationer, som tit ender med straffespark. Bruno Fernandes rammer stolpen. Og igen får United en skade. Denne gang gik det udover Scott McTominay, som at se til godt kunne være færdig for sæsonen.

Og det er ikke for at lægge efter dommerne. De tre omtalte situationer var rigtige imo, men det er uheldigt i og med, at vi flere gange i denne sæson har set disse situationer falde anderledes ud. Vi skal bare kigge på de to kampe mod Chelsea og Liverpool hvor modstanderne får straffespark i lignende situationer som ved Garnachos to situationer. Når det går så skidt, både spilmæssigt og resultatmæssigt, så er det ekstra frustrerende at være så uheldig.

Forrige artikel

Highlights: United tabte to point, da det blev 1-1 mod Burnley

Næste artikel

Mirror: Sir Jim har mødt superagent

ANNONCE