Neville: Tror ikke på United

Gary Neville, der i dag har sin egen podcast udover at være ekspertkommentator på Sky Sports, har sagt i sin podcast, at han ikke tror på United i denne sæson, og at United slutter udenfor top 5 i denne sæson.

Det har været en dårlig, hvis ikke elendig, start for United i denne sæson. Spillet har været dårligt og flere spillere har ikke virket til at være i form. Derfor ligger United efter otte kampe helt nede på 10. pladsen med kun 12 points og i Champions League er man startet med to nederlag i de to første kampe.

Og i lørdags sejrede United i hjemmekampen mod et andet kriseramt hold i Premier League nemlig Brentford. Mange fans blev utrolig glade for sejren for efter 90 minutter var United stadigvæk bagud 1-0, men to mål af den indskiftede skotte Scot McTominay i 93. og 97. minut.

Mange har også nedgraderet deres forventninger til United i denne sæson efter denne dårlige start. Blandt dem er vores egen legende Gary Neville, der fik 602 kampe for United. Han havde inden sæson United til at slutte 3’er bag Arsenal og Manchester City.

Neville sagde i sin podcast, at der bliver en hård kamp mellem Chelsea, Newcastle, Aston Villa og Manchester United om 5. pladsen, men at han forventede at Chelsea og Newcastle kom til at være lige foran de to andre. Og foran dem igen spåede han ville være Arsenal som mestre og så Manchester City, Liverpool og Tottenham.

Forrige artikel

Daily Mail: David de Gea til United-kamp

Næste artikel

Overblik: Landsholdsopgaver

ANNONCE