Nordirer har sagt farvel til Manchester United

En af de spillere, der ikke får fornyet sin kontrakt ved sommerens kontraktudløb, er den unge nordirer Ethan Galbraith. Han har nu sagt farvel på sin Instagram-profil.

Manchester United har allerede annonceret, at flere spillere får ikke fornyet deres kontrakter, der udløber til sommer. En af dem er den 21-årige nordirer Ethan Galbraith.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

På Instagram har han nu sagt farvel:

– Efter seks år er min tid i denne fremragende klub kommet til en ende. Jeg vil takke klubben, trænerne og spillerne for at gøre mig til en bedre spiller, et bedre menneske og for at føle mig hjemme. En af mine tidligste ambitioner var at blive professionel fodboldspiller og jeg er taknemmelig til klubben for at give muligheden og støtte mig i at nå drømmen. Det har været et privilegie og jeg føler mig meget heldig for at have præsenteret klubben. Jeg træder ind i mit næste kapitel i min karriere som en mere moden person og er spændt på hvad der sker.

Galbraith, der kom til United fra Linfield som 15-årig, fik en kamp for Manchester United og det var i udekampen mod Astana i Europa League 28. november 2019 da han fik et par minutter som indskifter. Han har spillet to landskampe for Nordirland og har været udlejet til Salford City denne sæson hvor det blev til 38 kampe og fire mål.

Newcastle United, Stoke City, Sunderland og Derby County rygtes at være interesserede i Galbraith.

Skriv et svar
Forrige artikel

Express: United favoritter i ræs om Napoli-spiller

Næste artikel

Romano: United tæt på forlængelse

ANNONCE