Nottingham Forest: Tre ting vi lærte

Her på oldtrafford.dk vil vi i denne sæson også komme med denne serie på hvad man kan lære ved Uniteds kampe. Her er så tre ting vi lærte af 3-2 sejren i Premier League mod Nottingham Forest i går.

Det er efterhånden sjældent, at United spiller kl. 16.00 lørdag. Men det skete så i Premier League i går mod Nottingham Forest hjemme på Old Trafford. Efter en mareridtsstart hvor gæsterne var foran 2-0 allerede efter fire minutter formåede de røde djævle at vende kampen til en 3-2 sejr.

Men hvad lærte vi af kampen. Her remser jeg tre ting jeg mener vi lærte efter kampen.

1. Casemiro kan ikke klare opgaven helt alene

Casemiro er, uanset hvad Graeme Souness mener, verdensklasse. Men han er ikke helt i topform endnu. Det er tydeligt. Det bliver dog bedre og bedre for hver kamp. Men kampen i går viste også, at når Casemiro ikke er i topform så mangler United en defensiv midtbanespiller da ten Hag ikke helt stoler på Scott McTominay. Derfor kan det vise sig at være utrolig vigtigt for United i denne sidste transferuge at sørge for, at Sofyan Amrabat kommer ind.

2. Vi mangler en målscorende nier

Hele sidste sæson var der flere fans, der ville være med, at skiftede United de Gea ud med en målmand, der er god til spillet med fødderne så er de fleste og de største problemer løst. I de første tre kampe, og specielt i går, var det tydeligt, at United mangler en rigtig nier, der kan score mange mål. Martial kan have et vanvittigt højt niveau og også indimellem score mange mål. Men han er ikke pålidelig. Og har også kampe hvor han viser, at han ikke er nogen decideret nier. Derfor kan Rasmus Højlund vise sig at være en endnu bedre transfer end mange tror. United brænder mange chancer, men endnu vigtigere så får United færre chancer fordi United ikke har den angriber, der ved hvordan man skal placere sig i visse situationer.

3. Uniteds trup er smal

Kan lyde lidt mærkeligt når man tænker på antallet af spillere i United. Men udover, at flere spillere tydeligvis ikke indgår i ten Hags fremtidsplaner så ser vi, at der er nogle spillere, der nærmest uanset hvad spiller. Og det er som regel fordi at der ikke er kvalitet at sætte ind i stedet. Her tænker jeg mest på, at ten Hag ikke tør lade Casemiro sidde udenfor da han helt klart ikke er helt i form endnu og Antony, som dog havde en opløftende kamp i går, der har startet dårligt. Og jeg kunne også nævne andre spillere. Derfor må vi håbe på, at United får købt eller lejet to-tre spillere.

1 kommentar
 1. Jeg synes egentlig det har været fedt at se, at selvom spillet ikke lige nødvendigvis “spiller”, så har vi fået to sejre af tre mulige, og i mine øjne ingen skam, at tabe ude til Tottenham.
  Det er selvfølgelig ikke så godt, at vores gode defensiv fra sidste år, allerede har lukket 4 mål ind, men hold som Arsenal og Newcastle, som var stærke defensive sidste år, har også lukket flere mål ind, end forventet.
  Der er plads til forbedringer, men kommer de, så bliver det rigtig godt, det er jeg sikker på.
  1. Casemiro virker ikke helt i gear, men vi forventer måske for meget af én mandz bare fordi han var rigtig god sidste år/så meget bedre end Fred og Mctominay. Mener stadig han er langt bedre end dem, selvom han ikke er i gear. Vi så også lidt i går, at Eriksen jo ikke er nogen stor takler eller løber en modstander op, så det hele hænger, for meget på Casemiro.
  2. Jeg er overbevist om, at Højlund bliver en succes. Måske ikke 25 mål i første sæson, men giver de andre mulighed for at blomstre og muligheden for at vi kan variere spillet noget mere. En skam vi ikke har fået solgt ud og købt en angriber mere.
  3. For smal eller for svag trup. Måske truppen ikke er så svag, når vi får bedre fat på spillets facetter igen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

ETH afslører hvorfor Varane blev udskiftet

Næste artikel

Telegraph: United-interesse for Højbjerg

ANNONCE