Onana er nomineret til to priser

Manchester Uniteds nye camerounske målmand André Onana er blandt de ti målmænd, der er nomineret til Yashin-prisen, som bliver givet til verdens bedste målmand. Derudover er han også blandt de nominerede til verdens bedste spillere.

 

I disse dag ser vi flere nomineringer til forskellige priser til verdens bedste spillere hos Ballond’Or. Og udover Rasmus Højlund så er også vores målmand André Onana nomineret til en pris.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Denne pris kaldes for Yachin-trofæet. Opkaldt efter en af de bedste målmænd i fodboldhistorien, Lev Yashin. 10 målmænd er nominerede og meget ofte er målmændenes præstationer til slutstpil, det der vejer mest. Og det gør det også når vi kigger på nominationerne i år.

Udover Onana, der også var fremragende i Inter i sidste sæson så er det Yassine Bounou fra Marokko, der lige er skiftet fra Sevilla til Al Hilal i Saudi Arabien, Thibault Courtois, der er lige blevet langtidsskadet, fra Real Madrid og Belgien, Mike Maignan, AC Milan/Frankrig, Marc-André ter Stegen, FC Barcelona/Tyskland, Ederson, Manchester City/Brasilien, Emiliano Martinez, Aston Villa/Argentina, Aaron Ramsdale, Arsenal/England, Dominik Livakovic, Fenerbahce/Kroatien og Brice Samba, RC Lens/Frankrig.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

 

Onana er også nomineret til verdens bedste spiller Ballon d’Or.

 

Forrige artikel

Højlund nomineret til fornem pris

Næste artikel

Officielt: Bailly til tyrkisk klub

ANNONCE