Old Trafford får flere ståpladser

Udvalgte Premier League-klubber har siden januar 2022 fået lov til at prøve at have sikre ståpladser på sine stadions. Old Trafford har været et af de udvalgte stadions og nu har Manchester United fået lov til flere sikre ståpladser.

I nogle år var ståpladser i engelske stadions ulovlige. Men i de senere år har ønsket blandt det engelske fodboldpublikum vokset når det kom til at få ståpladser genindført.

Og i januar 2022 fik nogle klubber lov til at indføre ståpladser på sine stadions. Og Manchester Uniteds drømmehjemmebane Old Trafford var et af de udvalgte stadions, der fik lov til at prøve ståpladser i en periode. Der var i alt 4.000 ståpladser i første omgang på Old Trafford.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

United har betragtet prosjektet med ståpladser som en succes og har derfor besluttet at udvide ståpladserne til den kommende sæson. Lidt over 2.000 ståpladser flere vil der være næste sæson så der vil i alt være 6.000 ståpladser. Disse 2.000 ståpladser kommer til at være opad Stretford End hvor TRA (The Red Army, red.) holder til. Derudover får udeholdet plads til 2.500 ståpladser og de sidste 1.500 ståpladser er så i et tredje område på Old Trafford.

United oplyser, at dette er et forsøg på at gøre kampdagsoplevelsen endnu bedre og klubben vil vedvarende holde øje med udviklingen med tanke på at udvide ståpladser til andre områder på Old Trafford. Og efter planen skal ståpladserne være klare til den første kamp i Premier League mod Wolves i den kommende sæson.

Forrige artikel
Harry Maguire

MEN: United prissætter Maguire usandsynlig højt

Næste artikel

Interesse for utilfreds spiller

ANNONCE