Optakt: Gammel kending kommer på besøg

Manchester United vandt i søndags den første pokal siden 2017 da Newcastle blev besejret 2-0 på Wembley i Carabao Cup-finalen. Men der er ikke tid til at fejren pokaltriumfen fordi allerede i morgen aften er der igen en vigtig pokalkamp på programmet. Denne gang kommer en gammel kending på besøg i FA Cup da David Moyes’ West Ham hold kommer til Old Trafford.

 

Manchester United må ses som klare favoritter hvis vi kigger på hvordan sæsonen har formet sig for begge klubber. United fik en forfærdelig start på sæsonen, men er blevet meget stabile og er rigtig stærke. Ikke mindst hjemme på Old Trafford. Siden nederlaget mod Real Sociedad på hjemmebane 8. september har United spillet 18 gange på Old Trafford og vundet 16 af dem og har scoret ikke færre end 41 mål. United har også spillet 10 kampe uden at nederlag siden nederlaget mod Arsenal på Emirates. Det har givet otte sejre og to uafgjorte med en målscore på 23-7. Så det er hjemmehold i god form, der skal forsøge at få sin tredje sejr i denne sæsons FA Cup efter at have slået Everton og Reading i de to forrige runder, begge gange med 3-1.

 

West Ham lå inden weekenden under nedrykningsstregen, men med en 4-0-sejr mod Nottingham Forest i weekenden fik Moyes’ drenge hevet sig nogle pladser opad, men klubben er stadig i en hård nedrykningskamp i Premier League, der omfatter omkring otte hold, der skal passe på for ikke at rykke ned. Weekendens kamp gav også to skader til vigtige spiller hvilket ikke vil gøre opgaven lettere for London-holdet. Siden VM har the Hammers spillet 11 kampe hvor det er blevet til fire sejre og fire nederlag. To af sejrene er kommet i FA Cup hvor West Ham først vandt 1-0 ude mod Brentford og siden 2-0 ude mod Derby. På udebane går det rigtig dårligt i Premier League, men udenfor Premier League går det rigtig godt på udebane. De har vundet en af 12 kampe og har fået seks points på udebane i PL, men i FA Cup og Europa League har West Ham vundet seks af seks kampe på udebane. I Europa League er det blevet til udesejre mod Viborg, Silkebord, Anderlecht og FCSB.

 

Så United er klare favoritter til at spille sig til kvartfinalen i denne sæsons FA Cup. United-truppen ser ud til at være meget tæt og selvom der sandsynligvis vil være lidt rotation så er de fleste nok enige om, at denne kamp skal Manchester United nok vinde.

 

Dato, tid og sted

Onsdag. 1. marts kl. 20:45 på Old Trafford

Dommer

Referee: Michael Salisbury

 

Skader og karantæner

Van de Beek og Eriksen er stadig skadede selvom Eriksen på søndag fortalte, at han snart kommer af med den støvle han fik på pga. skaden. Derudover er Anthony Martial heller ikke blevet klar til kampen. Udover dem er Luke Shaw og Fred tvivlsomme. De startede begge alle otte kampe i februar og kommer derfor nok til at sidde på bænken

West Ham United fik to spillere skadede i deres 4-0-sejr mod Nottingham Forest i weekenden. Lukasz Fabianski og Vladimir Coufal fik begge skader og er ukampdygtige til kampen. Det betyder mest sandsynligt, at Alphonse Areola starter i mål. Og så er Danny Ings cup-tied, mens både Maxwell Cornet og Kurt Zouma er tvivlsomme.

 

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Dalot – Maguire – Martinez – Malacia

Casemiro – Sabitzer

Antony– Fernandes – Garnacho

Rashford

 

West Ham United

Areola

Kehrer – Ogbonna – Aguerd – Cresswell

Soucek – Rice – Paqueta

Bowen – Antonio – Fornals

 

Hold øje med

West Ham har en god trup med enkelte svagheder. Declan Rice er den store stjerne på West Hams hold og er anfører trods sin unge alder og er en spiller, der kommer til at tage til en større klub til sommer. Manchester United har været efter ham før og ser nok også Rice som mulighed hvilket Liverpool og Chelsea nok også gør. Derudover er deres nyeste indkøb Lucas Paqueta en spændende spiller. Han har været svingende siden han kom til klubben, men er han klar så er han en man burde holde øje med.

 

Skribentens bud på kampens resultat

Old Trafford er blevet et fort igen for Manchester United og West Ham er ikke ligefrem prangende på udebane. Samtidig har Moyes stadig ikke vundet en kamp i snart 70 kampe mod top 6-holdene. Det burde give en forholdsvis sikker sejr til Manchester United. Buddet kommer til at lyde på 3-0.

 

TV

Kampen vises på Tv3 Max og Viaplay

5 kommentarer
 1. Jeg kunne godt tænke mig, at der blev roteret en del i aften. Efter alle kampene i februar ,og en kamp mod Liverpool i weekenden, gør at jeg synes ihvertfald Rashford og Bruno Fernandes burde spares. ETH sparede ikke rigtigt spillere tidligere i FA-cuppen eller Carabao semifinalen, så på et eller andet tidspunkt kommer de rigtig trælse overbelastningsskader altså. Ja United skal vinde alle kampe, og vi skal gå efter at vinde alle turneringer vi deltager i, men jeg synes godt nok troen på reserverne virker lille, fra ETHs side og at han efterhånden gambler en del med nogle af spillerne.

 2. De faste startere må være slidte nu efter et heftigt program siden VM, ETH er nødt til at forstå at Premier League er en meget hårdere liga end den hollandske og med hele fire turneringer slider det ekstra på spillerne….ETH har ikke prøver en lang og krævende sæson under engelske endnu så han skal virjrlugtvhikdetungen luge i munden.

  FA Cuppen er vigtig men ETH er nødt til at rotere truppen mod West Ham.

  2-0 til United

  Garnacho 1, Antony 1

  GGMU

 3. I aften er vi virkelig nødt at spare stamspillere, det har været et rigtig hårdt program med rigtig mange kampe, ikke fordi at FA-cuppen ikke er vigtig, men sæsonen er lang i nu, og hovedmålet i mine øjne er uden tvivl en top 4 placering, alt andet er ekstra goder..

  Hvis vi ønsker at være nået ved musikken, i transfervinduet til sommer, så er en top 4 alfa omega, især hvis skal hente spillere fra den rigtige hylde, så ETH spar du bare en mand eller 10 i dag, så kan os se hvor de andre ligger henne i forhold..💪🙂
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

 4. Martin
  Helt enig i at top 4 er det primære mål nu, skidt pyt ned de to cup turneringer hvis bare vi kommer i top 4

  Meen når det er sagt må vi da gerne lige nappe et trofæ mere når nu vi er igang. .😊👍

  GGMU

 5. Thomas
  Jeg er da enig med dig i, at det kunne være lækkert med endnu et Trofæ, trofæer er sgu altid dejlige at fejre..🏆🤗 rigtig god kamp i aften..
  ❤️🖤GGMU FOREVER❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Kæmp for din plads

Næste artikel

Startopstilling: Flere ændringer til FA cup kamp

ANNONCE