Optakt: Hjemmekamp mod Nottingham Forest

I dag spiller United en hjemmekamp mod Nottingham Forest. Efter to dårlige præstationer i sæsonens to første kampe med samme startopstilling kommer der til at ske ændringer på holdet i dag og kravet må som minimum være en bedre præstation end i de to første kampe.

United vandt sæsonens første kamp i Premier League hjemme på Old Trafford mod Wolves. Men præstationen var alt andet end god og skal United takke en velspillende André Onana og nogle dårlige afsluttere for at Wolves ikke fik mindst et point.

Siden blev kampen mod Spurs spillet i London. De samme 11 fik lov til at starte og i starten af kampen så det ud til, at være den rigtige afgørelse, fordi de første 30-35 minutter af kampen var United det klart bedre hold. United blev snydt for et klokkeklart straffe og burde have scoret et eller to mål på store chancer. Men i resten af kampen var hjemmeholdet langt bedre. Og sammenlagt havde Spurs fuldt fortjent deres 2-0 sejr.

Så i dag må forventningen være, at præstationen fra samtlige spillere må blive bedre. Det kan muligvis blive lidt svært fordi nu er United forholdsvis hårdt ramt af skader. Tyrell Malacia, Luke Shaw, Mason Mount og Rasmus Højlund er alle skadede og så er der Anthony Martial, der endnu ikke er startet siden i slutningen af sidste sæson fordi han har været skadet og sjældent går der lang tid til han bliver skadet.

Modstanderne er holdet fra City Ground. De har købt fornuftigt ind til denne sæson ovenpå en sæson hvor de købte ikke færre end 23 spillere. Men det er forventet, at de igen i denne sæson skal kæmpe imod nedrykning så United er ret store favoritter til denne kamp. Presset på spillerne er også rimelig stort fordi stemningen lige nu ikke er den bedste blandt fansene.

Skaderne gør, at der kommer til at ske hvertfald to ændringer og muligvis tre ændringer er forventelige. Det mest spændende og måske logiske valg ville være at sætte Christian Eriksen og Álvaro Fernandez ind for de skadede Mount og Shaw. Og så ville det også være godt at få Alejandro Garnacho ud på bænken og Anthony Martial eller Jadon Sancho ind.

Et forsigtigt bud på startopstillingen:

André Onana

Aaron Wan-Bissaka, Raphael Varane, Lisandro Martinez, Diogo Dalot

Casemiro

Fernandes, Eriksen

Antony, Martial, Rashford

Bud på resultat: 3-0 til United

Forrige artikel
Rasmus Højlund rygnummer

Ten Hag: Højlund er meget tæt på debut

Næste artikel

Startopstillingen: Eriksen starter

ANNONCE