OPTAKT: Ingen Maguire?

Manchester Evening News holder i forbindelse med Manchester Uniteds kampe normalt øje med hvilke spillere dukker op på Hotel Lowry, som Manchester Uniteds spillere tit samles på før kampe. Til kampen i morgen mod Tottenham Hotspur på Tottenham Stadium var der en spiller, der måske lidt uventet ikke dukkede op.

Manchester United startede sæsonen i mandags med 1-0-sejr på Old Trafford mod Wolverhampton Wanderers. Men præstationen var alt andet end positiv fra Uniteds side og os fans ville kunne brokke os om uretfærdighed hvis Wolves som minimum fik et point.

I morgen aften er der en ny kamp på programmet. United skal til London, nærmere bestemt til Tottenham Stadium for at møde Spurs. Og da truppen mødte op på Hotel Lowry i Manchester i dag, som Uniteds spillere normalt gør inden kamp, var der én spiller, der manglede.

I en artikel på avisens hjemmeside lister Manchester Evening News 20 spillere, der dukkede op på hotellet. Deriblandt var der ikke en spiller, der har nr. 5 på ryggen. Harry Maguire var ikke set ankomme til hotellet. Det skal dog bemærkes, at det ikke altid er alle spillere, der møder op på hotellet.

Tottenham har lige solgt deres absolut største stjerne, Harry Kane. Mange spår en svær sæson for Spurs, selvom de er positive om deres nye træner Ange Postecoglou (udtales vistnok [Angj Postekoglu]. Og deres premierekamp har ikke modbevist kritikerne da det blev 2-2 i en fremragende kamp mod Thomas Franks Brentford, som mange også forventer får en hård sæson.

Men selvom Spurs har mistet Kane så er det dog ikke et dårligt hold. Heller ikke selvom vi heller ikke skal forvente at se danske Pierre Emile Højbjerg, der rygtes på vej til Atletico Madrid. Hugo Lloris, Spurs’ mangeårige franske målmand, vil også væk og er på vej til Italien så Spurs skulle finde en ny anfører, som blev koreanske Son Heung Min.

Efter en spændende sommer har den seneste uge ikke været den mest opløftende for United. Maguire, som mange United-fans direkte hader, vil ikke til West Ham, United får sandsynligvis ikke nogen spiller før om 10 dage, præstationen mod Wolves var elendig og nu tyder alt på, at de amerikanske kapitalister ikke vil sælge klubben alligevel. Noget, der dog næppe overrasker United-fans.

Derfor har det en stor betydning for United som minimum at levere en god præstation for at løfte stemningen igen. Men det bliver ikke nogen let opgave selvom Spurs har mistet deres store stjerne. I sidste sæson var Spurs det eneste hold i top 9 i Premier League, som ikke vandt over United på deres bane da United spillede 2-2 på Tottenham Stadium.

United kommer sandsynligvis kun til at lave en ændring i holdet fra mandags, Og det er selvom United nok kommer til at ligge lidt længere tilbage. I mandags så spillerne meget trætte ud, men den træthed er forhåbentlig kommet ud af klubben nu. Og et som United skal udnytte er, at der mangler lederskab i Spurs trup og i deres defensiv.

Et bud på holdopstillingen:

André Onana

Aaron Wan Bissaka, Raphaël Varane, Lisandro Martinez, Luke Shaw

Casemiro

Bruno Fernandes, Christian Eriksen

Antony, Marcus Rashford, Alejandro Garnacho

 

En anden mulighed er, at det bliver Garnacho og ikke Mount, der ryger ud på bænken. I så fald bliver det nok Jadon Sancho, der kommer ind i angrebet og Rashford flyttes ned på venstre kant.

For at United skal vinde skal bolden flyttes hurtigere og der skal være tættere mellem den defensive og den offensive del af holdet.

Bud på resultat: United vinder 1-0 på et mål scoret af Bruno Fernandes i første halvleg.

Bud på Spurs’ opstilling:

Vicario – Royal, Romero, van de Ven, Udogie – Skipp, Bissouma – Kulusevski, Maddison, Son – Richarlison

3 kommentarer
 1. Jeg tør jo næsten ikke gætte et resultat her. Sidste uge overraskede begge hold, på hver deres måde, så et forsigtigt gæt må være 1-2 🤔

  P. S Maguire må jo snart indse, at han ikke får mange kampe fremover, når ETH hellere vil give kontrakt til en forsvarer på 35, end benytte Maguire.

 2. Hmm jeg er bekymret for lsmoen i aften, tror dog Mount får startpladsen igen foran Eriksen, men ved siden af Casemiro og derned bag Bruno.

  Tvivler også på at Garnacho får genvalg fra starten af, ser heller Sancho fra start på venstre kant og Rashy “up front”…og så skal Antony se at vise hvorfor klubben købte ham til den pris, ellers har jeg en fidus til Pellistri der er mere direkte i sit spil.

  Men jeg vil være tilfreds med en point deler i London og så skal præstationen løftes gevaldigt i forhold til Wolves kampen.

  1-1 og Rashford score.

  GGMU

 3. TB enig.
  Faktisk hellere have Rashford ud på kanten og så Sancho eller Ganarcho ind på midten. Så længe vi ikke har en rigtig bomber oppe foran, er det bedre med 3 bevægelige spillere, som kan krydse oppe foran.
  Mon ikke vi få mindre boldbesiddelse i dag, og bedre mulighed for kontra. Så er både R, G, A og S fine til kontra, mod et lidt tungt Spurs forsvar.
  Der skal også bare udfordres i dag, så Romero og Ven bliver helt rundtossede, og trækker 4 gule 💪

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Ten Hag: Jeg vil gerne beholde Evans

Næste artikel

Fransk journalist: Bailly på vej væk

ANNONCE