OPTAKT: Kravet er krystalklart

I dag klokken 16.00 tager Manchester United hjemme på Old Trafford imod Crystal Palace i Premier League. Holdene mødtes på samme bane i tirsdags i Carabao Cup hvor United vandt med 3-0 i det som af mange beskrives som den bedste kamp af United hidtil i denne sæson.

Manchester United startede denne sæson helt forfærdeligt, men den seneste uge er det dog gået fremad. Sidste weekend vand 1-0 på Turf Moor mod hjemmeholdet Burnley i Premier League og i tirsdags vandt United hjemme på Old Trafford 3-0 mod Crystal Palace som igen idag er modstander på Old Trafford.

Trods to sejre og to clean sheets i træk er kravet til dagens kamp dog krystalklart. United skal vinde kampen mod London-holdet. Der er blevet spillet 64 kampe mellem holdene. United har vundet 41 kampe og Crystal Palace 10 kampe. Tre af de 10 sejre, som Palace har vundet har dog været i de sidste ni kampe. I Premier League ligger holdene side om side. United ligger nummer ni med ni points, mens Crystal Palace på ligger nummer ti med otte points.

Skal United følge med topholdene er en sejr det eneste Manchester United kan bruge. De Røde Djævle er allerede ni points bag førerholdet Manchester City. Derudover har hverken Liverpool, Tottenham Hotspurs eller Arsenal tabt en kamp i denne sæson. Som situationen er lige nu så ser det ud til, at bysbørnene fra City kommer til at tage mesterskabet, mens der bliver en hård kamp om de næste pladser. Udover de nævnte hold og United tæller konkurrenterne også Newcastle og Brighton og muligvis Aston Villa. Derfor er det også bekymrende at United har tabt alle tre kampe mod konkurrenterne i denne sæson.

Hos Manchester United er Christian Eriksen og Scott McTominay klare igen, men Lisandro Martinez kommer til at få en længere pause på grund af skaden i foden. Sergio Reguilón har en mindre skade og er ikke klar til denne kamp. Amad Diallo og Kobbie Mainoo er heller ikke klare, men de bliver sandsynligvis klare efter landsholdspausen. Derudover er Luke Shaw, Tyrell Malacia og Aaron Wan-Bissaka fremdeles skadede. Antony er begyndt at træne igen, men er ikke med til denne kamp selvom han er vendt tilbage til Manchester. Jadon Sancho er fortsat udelukket fra første holdet og er derfor heller ikke med.

Hos hovedstadsholdet er der også nogle skadesproblemer. Odsonne Edouard, Michael Olise, Jefferson Lerma, Matheus Franca og Dean Henderson er alle skadede. Dean Henderson, som Palace lige har købt i United startede i tirsdagens kamp, men måtte lade sig udskifte efter kun 20 minutter med en skade og bliver ikke klar til denne kamp.

Bud på opstillinger:

André Onana

Diogo Dalot, Victor Lindeløf, Raphael Varane

Casemiro, Hannibal Mejbri, Sofyan Amrabat

Mason Mount, Bruno Fernandes, Marcus Rashford

Rasmus Højlund

Crystal Palace: Johnstone – Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell – Eze, Hughes, Riedewald, Doucoure, Schlupp – Ayew

 

Bud på resultat: 4-0

Bud på første målscorer: Bruno Fernandes

Hvor kan kampen ses på dansk tv: TV 3 Max og Viaplay.

2 kommentarer
  1. Jeg vælger også ja hatten ifag, men er en smule mere konservativ, jeg tror på en stærk præstation med god kontrol og en 3-1 sejr.

    Målscorer: Højlund, Bruno og Rashford.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Unge spillere skal gøre sig fortjent til klubbens logo, siger ten Hag

Næste artikel

Startopstilling: Amrabat, Højlund og Pellistri igen med fra start

ANNONCE