Optakt: Kriseramte United mod tysk supermagt

Manchester United har haft en dårlig start på sæsonen. Både spillemæssigt og resultatmæssigt har starten været dårlig. Derfor er mange fans bekymrede til Uniteds næste kamp som er en tilbagevenden til den sjove turnering, der hedder Champions League. Modstanderne er det stærke tyske hold Bayern München.

I morgen aften er Manchester United tilbage i Champions League. Erik ten Hags United har fået en gruppe hvor United er klare favoritter til at gå videre sammen med modstanderne i den første gruppekamp, det tyske storhold Bayern München. Kampen bliver spillet på Allianz Arena i München i morgen aften med kampstart kl. 21.00.

Sæsonstarten har været meget dårlig for United. Det er efterhånden en normalitet, men så dårlig en sæsonstart har det dog sjældent været. Tre nederlag i sæsonens første fem i Premier League. Og da kan man ikke ligefrem påstå, at United havde fortjent flere points.

En lidt ufortjent sejr på Old Trafford mod Wolves, en sejr mod Nottingham Forest, som var foran 2-0 efter fire minutter samt fuldt fortjente nederlag på udebane mod Arsenal og Spurs og hjemme på Old Trafford mod Brighton gør, at Uniteds fans ikke ligefrem er optimistiske til kampen på udebane mod Bayern München.

United mangler ikke færre end 12 spillere fra 1. holdstruppen til kampen. Antony har i enighed med klubben taget orlov fra holdet så længe der er anklager om vold hængende på ham, Jadon Sancho bliver holdt udenfor truppen for sit udbrud mod manager ten Hag og Donny van de Beek er indskrevet i Champions-League truppen. Derudover er ni spillere ude med skader. Det drejer sig om Aaron Wan-Bissaka, Luke Shaw, Tyrell Malacia, Harry Maguire, Raphaël Varane, Kobbie Mainoo, Mason Mount, Amad Diallo og Sofyan Amrabat.

Det er et stort frafald og derfor kommer Uniteds hold nok ikke at have mange ændringer. Men vi kan dog forvente, at taktikken nok bliver lidt anderledes. Vi kan nok forvente et lidt mere tilbagholdende United, som lader Bayern München have bolden og satse på kontra. Der er United rigtig gode og det er ikke blevet værre med en spiller som Rasmus Højlund.

Og måske er der ikke en så stor årsag til at være så pessimistisk hvis man er Manchester United-fan. Godt nok har Bayern München fået 10 points for fire kampe i 1. Bundesliga, men udover den første kamp, som var mod Werder Bremen så har spillet dog ikke været så imponerende og manager Thomas Tuchel har været under stor kritik for sin tid i klubben.

United og Bayern har mødt hinanden 11 gange og alle kampene har været i den prestigefyldte Champions League. United har kun vundet to gange, mens Bayern har vundet fire gange. Manchester United vandt dog den vigtigste kamp af dem alle. Det var Champions League-finalen i Barcelona, nærmere bestemt Camp Nou. På selveste Sir Matt Busbys 90 års fødselsdag vandt United kampen med 2-1 med to skoringer i overtiden af de indskiftede angribere Teddy Sheringham og Ole Gunnar Solskjær.

Tidspunkt: Onsdag 20.09.23 kl. 21.00

Hvor: Allianz Arena, München

Bud på resultat: 3-1

Bud på startopstilling:

André Onana

Diogo Dalot, Victor Lindelöf, Lisandro Martinez, Sergio Reguilón

Casemiro

Bruno Fernandes, Scott McTominay

Marcus Rashford, Rasmus Højlund, Alejandro Garnacho

Bayern München opstilling: Ulreich – Mazraoui, Upamecano, Kim, Guerreiro  – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Musiala, Sané – Kane

2 kommentarer
  1. Jeg er forsigtig optimist i dag. Vi knokler en uafgjort hjem, ligesom Newcastle, som var helt fra skumfiduserne i går..
    Kane har dårlig statistik mod os tidligere, og vi er nu engang bedst, når vi møder de store hold

  2. Hmm jeg er som tidligere nævnt meget bekymret for I aften, pessimist ja desværre.

    Tror desværre vi bliver tromlet over af den tyske maskine og taber klart 4-0, Kane laver hattrick, et stille håb er dog at Højlund pynter på resultatet med en enkelt pind, tvivler dog stærkt…

    Skulle det mod forventning vise sig at United spiller op til deres bedste og får point med hjem fra München vil jeg danse rundt i jubel foran fjerneren og kaste rundt med popcorn så mine tre pelsbasser vil tror jeg er blevet småskør…🤪

Skriv et svar
Forrige artikel

Manchester United mod Bayern München igennem årene

Næste artikel

Bayern: Tre spillere at holde øje med

ANNONCE