Optakt: Sidste kamp i USA

I nat kl. 3.00 dansk tid spiller Manchester United den sidste kamp på amerikansk jord i denne sommers tur. Modstanderne er de tyske sølvvindere fra Borussia Dortmund.

I nat spilles den sidste kamp på Manchester Uniteds USA-tur. Modstanderne er Borussia Dortmund, der smed sidste sæsons tyske mesterskab i sidste runde.

Tyskerne, som er Jadon Sanchos forhenværende klub, har spillet fire kampe denne sommer. De tre første var mod lavere rangerede tyske klubber og den sidste var mod en lav rangeret amerikansk klub. De har scoret 18 mål i de fire kampe.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

En af spillerne, der forventes at få debut for Dortmund i nat er østrigske Marcel Sabitzer, der lige er købt i Bayern Munchen. Sabitzer var udlejet til United i sidste sæson. Derimod har Dortmund mistet Mahmoud Dahoud, der er taget til Brighton, Raphael Guerreiro er taget til Bayern og så er der Jude Bellingham, som United i flere omgange har været interesseret i, der er solgt til Real Madrid.

Hos United kommer Kobbie Mainoo ikke til at være med da han er skadet. Det forventes, at han ikke bliver klar før september eller muligvis oktober. Ellers er de andre spillere, der har taget med til USA, klare til kamp. Og det inkluderer Anthony Martial, der ikke har været klar til de andre sommerkampe.

I de her pre-season kampe er det altid svært at spå om opstillingen. Men da vi nærmer os sæsonstart så kan vi godt forvente, at de sidste tre kampe inden bliver nok i en meget stærk opstilling. Muligvis der er en spiller eller to, som ten Hag vil se mere på og som måske starter, men ellers kan man forvente den stærkeste opstilling.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

I målet er det nok ingen tvivl om, at det er André Onana, der starter. I forsvaret synes det sikkert, at Raphael Varane og Lisandro Martinez starter i midterforsvaret, mens det er lidt mere uvist på backsene. Vi gætter på, at Aaron Wan-Bissaka starter i højre side. Han ser ud til at have overhalet Diogo Dalot og det ses i, at United var tæt på at købe Jermie Frimpong i Bayer Leverkusen, men det er nu droppet. I venstre side bliver det sandsynligvis Luke Shaw selvom Alvaro Fernandez er en mulighed for at starte så ten Hag kan finde ud af hvilken spiller af Tyrell Malacia og Fernandez, der skal udlejes.

På midtbanen bliver det nok med Casemiro bag Mason Mount og Bruno Fernandes. Der er både Christian Eriksen og Hannibal Mejbri muligheder. Eriksen kommer nok til at være første reserve i konkurrence med Mainoo denne sommer og det er både for Mount og Fernandes og derfor er det en mulighed, at Eriksen starter i stedet for Fernandes. Mejbri har der været spekulationer om denne sommer og nattens modstandere har vist interesse for den franskfødte tuneser. Mejbri har været god i hans præstationer denne sommer.

Jadon Sancho har været forsøgte som angriber denne sommer, men vi forventer ikke, at han starter som 9’er i denne kamp, da Rasmus Højlund sandsynligvis snart bliver købt officielt af United. Vores bud herfra kommer derfor til at hedde Antony til højre, Alejandro Garnacho til venstre og så Marcus Rashford forrest. Det er dog også en mulighed, at Sancho får pladsen på venstre fløj, som synes at være den position, som ten Hag mener er Sanchos bedste.

Bud på resultatet er 3-1 til United med mål fra Rashford, Antony og Mount.

Forrige artikel

Journalist: Interesse for Pellistri

Næste artikel

United forlader USA med et nederlag til Dortmund i bagagen

ANNONCE