OPTAKT: Svær kamp mod vrede modstandere

Manchester United skal i dag spille på Goodison Park mod Everton. Everton skifter stadion næste år og det kan derfor blive Uniteds sidste kamp på det legendariske stadion. Men det bliver ikke en let kamp da Everton føler sig uretfærdigt behandlet efter, at de er blevet straffet med 10 minuspoints, hvilket gør at de ligger under nedrykningsstregen.

Et skadesramt United-hold skal til Liverpool for at spille mod Everton på deres hjemmebane, Goodison Park. Det bliver sandsynligvis Uniteds sidste kamp på det gamle stadion da Everton næste år vil skifte til deres nye stadion.

Everton ligger næstsidst med kun fire points efter 12 kampe, mens United med en sejr kan ligge med kun seks points op til 1. pladsen selvom starten på sæsonen har været elendig. Men tror man det bliver en let kamp så bliver man nok overrasket.

United har mange skader i truppen hvilket vil gøre det hele sværere end det er i forvejen med tanke på hvor svært United har haft det i sæsonens første tre måneder. Men det bliver nok et meget tændt Everton-hold, der vil blive løftet af et opildnet hjemmepublikum. Everton har lige fået en straf på 10 minuspoints på grund af brud på FFP.

United har i denne sæson haft særdeles svært mod hold, der har et tændt hjemmepublikum bag sig. Og det er intet, der tyder på, at Evertons hjemmepublikum vil være lige så tændt. Der er også planlagt demonstrationer hvor tilskuerne får et skilt hvor det står “Premier League is corrupt” og desuden vil et fly flyve over stadion med samme tekst. Sky Sports har dog planer om, at dæmpe for lyden på protesterne så man kommer nok ikke til at høre eller se meget af det på TV.

United har Casemiro, Mount, Eriksen, Martinez og Malacia, mens Sancho stadigvæk er udeladt af truppen. Shaw er tilbage, men forventes ikke at starte og Højlund er meget tvivlsom. Hos Everton mangler André Gomes og Dele Alli.

Tidspunkt: kl. 17.30

Bud på resultat: 0-1

Bud på første målscorer: Marcus Rashford

Bud på Uniteds startopstilling:

Onana

Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Dalot

Amrabat, McTominay

Rashford, Fernandes, Garnacho

Martial

Bud på Evertons opstilling: Pickford – Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko – Harrison, Onana, Garner, Doucoure, Young – Calvert Lewin

Kampen ses på See og Viaplay.

3 kommentarer
  1. Det bliver op af 15 % stigning hele kampen i dag, hvor modstanderne bare kommer tromlende nedaf bakke, og skal ud at fighte for point, og vise fans og omverdenen, at ingen skal komme og straffe dem 💪

  2. Som OH nævner vil Everton komme blæsende med fråde i mundvigene…forståeligt nok.

    Tror desværre vi bliver løbet over ende idag….

    3-1 til hjemmeholdet, Mctominey score.

    Ps: Når nu Everton straffes så hårdt, så glæder jeg mig til at se City blive tvangsnedrykket for deres 115 overtrædelser af FFP de seneste år…

  3. TB. City får aldrig straf.. Det kommer til at gå i langdrag, og så bliver sagen vel forældet, fordi FA ikke tør røre City…

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Mount skadet igen

Næste artikel

Opsat Erik ten Hag: Godt er ikke godt nok

ANNONCE