Rashford på årets hold

I denne sæson kom Manchester United til kvartfinalen i Europa League hvor holdet røg ud efter to opgør mod de senere Europa League-vindere Sevilla. Årets hold i Europa League er nu valgt og der er en nuværende og to forhenværende Manchester United-spillere på holdet.

Manchester United mødte i denne sæson fire spanske hold i Europa League. Det blev til Real Sociedad i gruppespillet før man slog de spanske mestre FC Barcelona og sidenhen Real Betis Balompie ud før United mod det fjerde spanske hold blev slået ud af Sevilla.

Sevilla vandt turneringen i finalen, som blev spillet i onsdags mod Mourinhos AS Roma. Nu er årets hold i Europa League udvalgt og de to finalehold fik otte af de 11 spillere på holdet. Fire fra Uniteds overmænd og fire fra AS Roma. Af de fire fra AS Roma var blandt andet Nemanja Matic og Chris “Mike” Smalling.

Derudover kom Marcus Rashford også på holdet. Rashford har haft en fremragende sæson hvor han fik 30 mål. Rashford scorede seks mål i de fem starter og fire indskiftninger, som Rashford fik i Europa League. Han spillede i alt 557 minutter i Europa League hvilket giver et mål for hver 93. minut.

Forrige artikel

Video: Zlatans 10 bedste mål for United

Næste artikel

FourFourTwo: Første sommerkøb tæt på

ANNONCE