Referat: Sikker sejr i sløj kamp

Manchester United vandt i dag en forholdsvis sikker sejr hjemme mod Wolves selvo præstation ikke var prangende. Det blev 2-0 efter mål fra Martial og Garnacho.

Manchester United vandt i dag 2-0 hjemme mod et Wolverhampton-hold, der så ud til at være taget på sommerferie.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Sejren var aldrig i fare, men United spillede ikke nogen god kamp. United fik både de fleste og største målmugligheder, men der var ikke mange af slagsen.

Føringsmålet kom efter 32 minutter og var Anthony Martial spilleren, der scorede målet. Sancho vandt bolden oppe ved midterlinien og sendte bolden til Bruno Fernandes med en første gangs aflevering. Fernandes tog et par træk før han spillede bolden indenom en forsvarsspiller til en Antony, der kom ind i feltet i fuld fart. Antony nåede bolden ligefør målmanden og sendte en førstegangsaflevering på tværs til en totalt fri Anthony Martial der sparkede United i front. I overtiden fik Alejandro Garnacho så afgjort kampen med et mål til 2-0 efter en aflevering fra Bruno Fernandes.

1 kommentar
  1. Forholsvis sikker sejr…hmm

    Så længe vi kun fører med en enkelt pind så der vi aldrig sikre ud, 2-0 målet falder igen alt for sent i kampen, da vi som sædvanlig ikke får lukket kampen før til allersidst uagtet over de 25 forsøg mod mål.

    Det skal forbedres til næste sæson.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Varane tilbage

Næste artikel

Karakterbogen: God defensiv

ANNONCE