Resumé: Godt spil, men katastrofalt resultat

Champions League-eventyret kan allerede nu være over for Manchester United efter to nederlag i de to første gruppekampe. United spillede en god kamp i langt den største del af kampen, men de personlige fejl står i kø i den defensive del. Specielt når United lige har scoret. I aften blev det til et nederlag på 2-3 mod Galatasaray hjemme på Old Trafford hvilket betyder, at United har tabt de tre seneste kampe på hjemmebane.

Manchester United-spillerne vidste hvad de skulle i aften. Kravet var en sejr. Og på trods af godt spil i største delen af kampen så endte det med et nederlag, som er meget svært at sluge. Ikke mindst fordi det kom på grund kæmpebrølere i defensiven.

Nu er United sidst i gruppen og har allerede fire points op til 2. pladsen, der giver videre avancement i Champions League. Rasmus Højlund lagde ellers United foran både 1-0 og 2-1 med to flotte mål, men som så ofte før så scorer modstanderne hurtigt. Først ved Wilfried Zaha og siden Kerem Akturkoglu. Galatasaray brænder også et straffespark, men får alligevel sejren med et mål scoret af Mauro Icardi.

4 kommentarer
 1. Ååhhhh ved sgu snart ikke hvad jeg skal sige, men tak til Højlund. Nu må de da ha et andet forsvar, de sejler jo, slet ingen sammenhæng, de løber jo forvildet rundt, og ingen ved hvor de skal være på banen,og tænker måske også en anden MÅLMAND🤷‍♂️ mange ting skal ændres, måske også en ny træner der kan få holdet til at fungere. Undskyld, det var nok lidt negativt, men det er sgu rigtigt.

 2. Skal man efterhånden grine eller græde over dette hold…..drømmenes teater er blevet til mareridtes teater…

  Den dårligste liga start i 34 år…smag lige på den en gang til….34 år…!!!!!

  Og nu efter 2 runder nr sjok med 0 point i en CL gruppe med FCK og Galatasaray og de suveræne tyske mestre.

  Derudover skulle vi absolut have en legende (De Gea) smidt ud på røv og albuer så vi kunne få en keeper der var god på fødderne…hvad har vi fået…en elendig keeper der intet redder, tyrkerne havde tre skud indenfor rammen og score tre mål…det sidste hvor Onana nærmest lægger sig ned inden Icardi sparker til bolden…

  Jeg forudså et 1-3 nederlag, det var tæt på…desværre.

  To positive ting, Højlund var fremragende og Eriksen gjorde en kæmpe forskel da han kom på banen….resten af “stjernerne” Rashford, Bruno og Casemiro burde trækkes i løn….Obana burde sendes på tribunen de næste mange kampe, ind med Heaton, han stod udmærket i Pre-season….

  Sædet brænder med rette under ETH..

 3. Jeg har været United fan hele mit liv og personligt har jeg aldrig været så flov over United efter den behandling de gav De Gea. Vi snakker om en spiller som i mange sæsoner var vores bedste mand ( årests spiller ) og den uværdige afsked gør lidt ondt på mig, især fordi han var en rigtig målmand! Fejl kan ske og kommer til og ske men Onana, han redder bare ingenting. Jeg er chokeret over hans redningsprocent, de fleste skud går simpenthen i mål. Når det så er sagt så er Onana selvfølgelig ikke skyld i alt der går i mod os.
  Der må ligge noget ansvar på træneren, hvordan kan man starte sæsonen og virke så trætte og uden vision? Ja der er skader men selv uden skaderne ville jeg påstå at United ingen spillestil har, udover kontra.
  Jeg er chokeret over det niveau vores bærende spillere har i denne sæson især nu hvor lavinen er i gang og træneren står for skud….

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Højlund lyner! Se målet her

Næste artikel

Karakterbogen: Dansk målhelt, Defensiv nedtur

ANNONCE