Resumé: Kneben sejr mod oprykkerne

Som forventet vandt United mod Luton i dagens kamp, men det var ikke nogen overbevisende indsats. United vandt 1-0 på et mål scoret af Victor Lindelöf.

United vandt en kneben sejr mod nyoprykkede Luton Town hjemme på Old Trafford i en kamp hvor United havde bolden for det meste, men ikke skabte mange målchancer. Dog var der et par rigtig store muligheder til Alejandro Garnacho og Marcus Rashford, men begge blev misbrugt. Sejren blev sikret af Victor Lindelöf, der hamrede bolden i mål efter et hjørnespark.

Se highlights fra kampen her:

3 kommentarer
 1. Tja de tre point ig et clean sheet er nok det eneste positive man kan udlede af den kamp.

  Endnu en jammerlig præstation hjemme på OT, nu har vi slået alle tre oprykkere med møje og besvær og oven i hatten fik vi også skader til Eriksen og Højlund…trist at se på.

  Siger jo alt når det igen er en forsvars spiller der scorer det eneste mål, Maguire tidligere og nu Lindeløf, vores offensiv er total tandløs uden bid overhovedet.

  Mod FCK var der tendenser til godt spil offensivt, men FCK ville også kæmpe mod nedrykning i PL, at vi tillader 4 mål imod os trods en mand i undertal er simpelthen ringe, og Onana burde have gjort det bedre i min optik.

  Endnu en et måls sejr beviser at scoringsproblemerne fra sidste sæson stadig ikke er løst med indkøbet af Højlund, Rashford spillede åbenbart langt over evne sidste sæson og skjulte dermed tilsyneladende vores håbløse tilgang til det offensive spil, 75 hjørnespark uden scoring….hvad sker der egentligt på træningsbanen…?

  Det holder ikke….vi er så godt som.ude af CL inden det blev rigtigt sjovt, det bliver en lang sæson….øv.

 2. Klasse. Clean-sheet, og endnu en sejr.
  Ærgerligt at vi brænder to friløbere. Der manglede den ønskede kynisme.
  Øv med skaderne. Især Højlund, som job brænder en ild for holdet, og kunne have lavet assist i dag, hvis Garnacho havde vist skarphed. Så hænger vi på Martial igen.
  Jeg hader landsholdskamps-pauserne, men i dette tilfælde er det godt. Så er det færre kampe, vi skal undvære de skadede, og nogen kan måske blive klar igen.
  Fedt at ETH lige slog Klopp, med flest point, i de første 50 kampe. Vi ved jo allesammen hvad Klopp har vundet siden, selvom der gik tre år, før han vandt noget. Men han fik jo også tiden, og tilliden til det…

 3. OH

  Tallene lyver ikke, men konteksten betyder meget når man drager konklusioner på tallene.

  Tal kan skjule meget også dårligdomme og sandheden er jo at vi nemt kunne have tabt mod Wolves og Brentford og smidt point mod Sheffield , Forest, Burnley og Luton….og så havde ETHs statistik ikke været på niveau med Klopps….

  Vi er nødt til at være realistiske i vores vurderinger af ETH og hans regime på OT, vi har modsat også haft nogle negative rekorder undervejs og det tæller jo også med i helhedsindtrykket.

  Men det er jo nærmest et mirakel at vi “kun” halter 6 ponit efter duksepladsen lige nu og stadig matematisk er i spil til top 4 med de mildest talt elendige præstationer der er lagt for dagen.

  Se vores målscore, de tal afsløre meget trods alt, men point betyder heldigvis mere på bundlinjen…

  Jeg håber at ETH får styr på det snarest, gerne straks efter landskampspausen …

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Lindelöf på måltavlen

Næste artikel

Karakterbogen: Anføreren bedst i dårlig kamp

ANNONCE