Resumé: Maguire er den korsfærstede frelser

United spillede i aften igen en dårlig kamp hjemme på Old Trafford mod FC København. FCK styrede kampen fuldstændig nærmest gennem hele kampen og United kunne nemt have været bagud både 1-0 og 2-0 inden den første mulighed til holdet. Men sejren blev alligevel kæmpet hjem.

Heller ikke i aften var det, at United-fans fik den kamp de vil have. En kamp hvor United styrer kampen og der ikke er nogen tvivl om vinderen. United vandt dog 1-0 efter en elendig kamp. 1. halvleg var så søvndyssende, at dommeren fløjtede af for 1. halvleg 15 sekunder før klokken kom til 45 minutter.

I 70 minutter kontrollerede FCK kampen, men United formåede at vinde 1-0 af Harry Maguire. Den forhenværende kaptajn, der er blevet latterliggjort ligeså meget af United-fans som af andre, minder om historien om Jesus, der rejste op fra de døde efter tre dage. Det har så godt nok ikke været tre dage for Maguire, men midterforsvareren, der har fået flere muligheder på det sidste har egentlig spillet godt i oktober måned.

Langt inde i overtiden så det dog ud til, at sejren skulle glippe ud af hænderne på United da dommeren fejlagtigt dømte for straffespark til FCK. Men retvisen sejrede da André Onana reddede Jordan Larsson elendige straffespark.

 

3 kommentarer
 1. Hmm jeg er ikke enig I at FCK kontrollerede kampen i 70 min…og United vandt ufortjent.

  FCK spillede en bestemt en god kamp igen i årets CL, men syntes at det mere var pga nogle ekstremt dårlige præstationer centralt og på kanterne især i 1.halvleg at United ikke fik sat sig på kampen, det ændrede sig da Eriksen kom ind og begyndte at styre midtbanen og derefter blev United klart bedre og vinder fortjent kampen.

  Rashford eller Garnacho skulle gave lukket kampen inden det blev lidt for spændende med det korrekt dømte straffespark til slut.

  Heldigvis viste Onana endelig noget høj klasse og reddede de tre uhyggeligt vigtige point hjem.

  Oprejsning til Maguire og hatten af for ham, det fortjener han bestemt

 2. Helt enig TB. FCK gør det godt. Kan da undre mig, at de til tider har det svært i Superligaen. Den burde de vinde suverænt med det hold og spil.
  Vi evner simpelthen ikke at holde i bolden og være dominerende, når spillere som Amrabat og Mctominay skal styre spillet, og de andre pisser boldene væk. Vi vil helst have kontraer, hvilket giver flere udfordringer end fordele. Ligeså snart Eriksen kommer ind, kan vi holde på bolden og bliver farlige. Eriksen skal starte inde hver gang! Så må der investeres i en boldfordeler mere, så de to kan fordele spilletiden imellem sig. Selv Maguire har bedre boldbehandling, end mange af de andre. Når vi bliver boldkontrollerende, bliver vi straks bedre. Indtil da, bliver det bare fight og tilfældigheder.

 3. Tja FCK vandt med relativ besvær over oprykkerne fra Vejle forleden, men levere virkeligt flot i CL i år, det er nok fordi CL giver spillerne 10-15% mere i de kampe tænker jeg, forståeligt men også imponerende i min optik.

  Vi har jo en Mason Mount i truppen, han burde jo have nogle af de kvaliteter en “playmaker” skal have, hvorfor er han ellers købt…han skal til at bevise sit værd nu efter sin skadespause.

  Amrabat er skuffende indtil videre, han ser ikke ud til at kunne bære den rolle ETH pådutter ham, ved godt Casemiro er små skadet, men Amrabat ligner i mine øjne en defensiv aflastningsspiller (trupspiller) og kan slet ikke styre spillet når han parres op med Mctominey som er felt til felt spiller uden de tekniske kvaliteter til en styrende central midt.

  Uden enten Eriksen, Bruno, Mount eller til dels Casemiro er der ingen kreativitet centralt og det lider især den offensiven kæde under.

  At ETH ikke kan se det er stærkt bekymrende, Eriksen skal 100% starte inde, især i de kampe hvor vi forventer overvægt i boldbesiddelsen.

  Kunne egentlig godt tænke mig at se en tre-back kæde med Varane, Maguire og Lindeløf/Evans og med Dalot og Shaw som wingbacks, eller måske en Antony og Garnacho som wingbacks..

  Syntes ETH burde ryste posen lidt selvom jeg er stor tilhænger af 4-2-3-1 systemet.

  En god nyhed er dog at Maguire ser ud til at være tilbage på sit gode niveau igen.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Kun en dansker for United i start opstillingen.

Næste artikel

Karakterer: Maguire dagens mand

ANNONCE