Resumé: Nederlag i rodet kamp

Chelsea vandt med 4-3 mod United i aftenens hæsblæsende kamp og lægger endnu mere pres på den hollandske manager hos United.

Manchester United smed sejren på Stamford Bridge i aften.

Efter at have været bagud 2-0 efter 19 minutter, så det alligevel ud til, at United ville få alle tre points med sig hjem efter to mål af Alejandro Garnacho. Det ene kom på baggrund af et fremragende oplæg fra Antony, og det andet blev headet ind af Bruno Fernandes efter oplæg fra Diogo Dalot.

Men i dommerens overtid smider United det hele, da Dalot først laver et dumt straffespark. Til allersidst får hattrickskytten Cole Palmer så smækket sejrsmålet ind efter ukoncentreret opdækning af United på et hjørnespark.

1 kommentar
 1. Ja rodet, det man vel kalder “indianerfodbold” masser af intensitet og aktivitet i begge ender på skift.

  Alt for mange fejlpasninger ikke så konsekvent defensivt arbejde…

  Underholdende for den neutrale seer tror jeg…

  Men kan ikke klandre United for en blodfattig præstation som mod Brentford forleden, der var faktisk flere rigtig gode momenter undervejs, desværre mest på omstillinger igen, men som kampen nu udviklede sig ned tju bang fuld gas ud over stepperne passede det nok United helt fint.

  Antonys verdensklasse yderside indlæg var næsten det hele værd, wauw suger jeg bare….

  Men vi taber både koncentrationen og kampen…desværre.

  Ps: De to straffespark var godt nok i den meget tynde ende, jeg er tilhænger af VAR men hvorfor dommeren ikke bliver kaldt ud til et gemmensyn er mig en gåde….hvorfor så egentlig bruge VAR, er næsten overbevist om at havde dommeren fået muligheden får at se situationerne igen var der ikke blevet dømt straffespark, ihvertfald det ene var blevet annulleret for film.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Se eller gense Garnacho fuldende comebacket efter en drømmeassist af Antony

Næste artikel

Karakterbogen: Uniteds talenter glimtede

ANNONCE