Resumé: Uafgjort i elendig kamp

Manchester Uniteds aftenkamp ude mod Brentford sluttede 1-1 efter to mål blev scoret dybt inde i overtiden. Og United er klart det hold, der skal være gladest for, at få noget ud af kampen.

Inden aftenens kamp mod Brentford på Brentford Community Stadium var forhåbningerne for en god indsats og et godt resultat gode for United-fans.

Men formsvage Brentford var United klart overlegne på alle parametre i nærmest alle 103 minutter kampen varede. United kom foran efter 96 på mål af indskiftede Mason Mount, der så ud til at blive matchwinner, men Kristoffer Ajer udlignede to minutter senere.

1 kommentar
 1. Det her cirkus show kan ikke fortsætte, når man ikke krummer tæer over United ja så skærer man tænder istedet…jeg sidder med en følelse af både skam og afmagt.

  Vi spillede for 13 dage siden sæsonens mest intense kamp mod ærkerivalerne og så sætter man sig godt til rette i sofaen og håber på at denne fantastiske sejr og indsats har løftet holdet, energien og selvtilliden….

  Men nej, så kender vi holder igen, ideforladt, energiforladt, uden spillestil og retning…..

  Jeg kan forstå spillerne selv kan sætte sig op mod Liverpool, både pga historien men så sandelig også.pga af afklapsningerne på det seneste….

  Men EtH bliver udklasseret og udmanøvreret af Thomas Frank på alle parametre…med et hold der mangler deres bedste defensive spillere…0.11 XG til United ved pausen….30+ forsøg mod vises mål, 4 gange redder træværket os…

  EtH kan ikke, evner ikke at motivere spillerne, der løber rundt uden nogen som helst idé om hvad de skal gøre…

  EtH SKAL væk, senest når sæsonen er slut, der er ingen diskussion, slut.

  Ps: Havde vi vundet den kamp havde det været røveri…intet mindre, så jeg blev ikke engang specielt skuffet over retfærdigheden skete fyldest.

  Hatten af for Brentford og Frank, håber et eller andet sted Eriksen fortryder han skiftede til United….trist men sandt

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstilling: Genvalg til samtlige spillere fra Liverpool-kampen

Næste artikel

Video: Her kan du se højdepunkterne fra Gtech Community Stadium

ANNONCE