Resumé: United sejrede ufortjent i elendig kamp

Manchester United startede sæsonen med en hjemmekamp på Old Trafford i aften mod Wolves. Det må man sige var en kæmpeskuffelse af en kamp, men sejren blev dog hevet hjem da Raphael Varane headede bolden i mål til 1-0, som var slutresultatet.

Manchester United og Wolves har i de sidste år spillet ofte mod hinanden. Det som har været kendetegnende for disse kampe er dårligt spil og få mål. Det skete også i aften i en meget skuffende sæsonpræmiere hos United.

United lykkedes dog med at vinde lidt ufortjent med 1-0 da Uniteds to bedste kombinerede og endte med at Wan-Bissaka afleverede ind til en totalt fri Varane, der stod ind midt foran et åbent mål.

 

2 kommentarer
 1. Wow det holdt hårdt! Det lignede jo at de slet ikke havde hvilet siden sidste sæson – trætte og langsomme i tanke og handling…
  Casemiro lignede eks. sig selv da han kom til klubben – meget tung og uskarp… men når bare han kommer ligeså stærkt tilbage som dengang🤞
  Grimme sejre tæller heldigvis også og det bliver næppe grimmere end i aften 😅

 2. Wow hvor var det elendigt, tror jeg er nød til at kigge forbi kiropraktoren i morgen og få rettet mine ekstremt krummede tæer ud igen….

  Eneste positive at sige om den kamp er de ufortjente 3 point.

  Kæmpe antiklimaks i forhold til forventningerne før kampen, skuffelsen over prlstationen fylder mest lige nu…faktisk mere end glæden over de tre point, men det lægger sig nok når de tre point stadig står på kontoen imorgen tidligt når jeg vågner.

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Video: Varane bringer United i front!

Næste artikel

Karakterer: Uniteds defensiv mindst dårlig

ANNONCE