Spurs slår United fortjent

Manchester United startede godt på Tottenham Hotspur Stadium, men langsomt gik det værre og værre og 2. halvleg var en direkte pinlig affære. Vi United-fans kan meget godt brokke sig om et manglende straffe, men igen så vi et United-hold, der ikke så ud til at være. Kampen sluttede 2-0.

Efter 30 minutter burde United have været foran med 1-0 eller 2-0 og også have fået et straffe. Men når man ikke scorer så bliver man straffet i Premier League og det blev United i den grad.

Efter at have været klart bedst i de første 30 minutter så var det som om, at United spillede i en lavere division end dagens modstandere fra Spurs.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Udskiftningerne hjalp heller ikke noget specielt selvom Eriksen var mere på bolden end Mount var. Pape Sarr scorede til 1-0 efter 49 minutter og 2-0 blev det da Lisandro Martinez meget uheldigt lavede selvmål i 83. minut. Det var også slutresultatet.

4 kommentarer
 1. Tja fin lille opsummering på de 100+ min I aften…

  Vi starter jo fint og viser vilje, energi og relativt godt spil med rimelige målchancer der med en smule held og lidt mere skarphed var gået ind, Mount lå på linje med Casemiro og midtbanen virker bestemt ikke så hullet som i Mandags, positivt overall.

  Ingen tvivl om at vi manglede lidt held og marginalerne idag, Bruno skal jo score på et 100% frit hovedstød eller tvinge keeperen til at lavere en mirakel redning i det mindste…og Spurs keeperen har også et par store redninger bl.a Rashford tæt under mål.

  Hjemmeholdet havde dog også et par forsøg der ramte overliggeren og en afretning der snød Onana og tog stolpen.

  Antony stolpe skud kunne også have fået en bedre skæbne i starten af 2.halvleg og hvis United havde fået scoret inden pausen eller udlignet til 1-1 på stolpe skudet havde kampen nok ikke endt på samme miserable måde.

  Ros til Tottenham for gå 100% efter struben efter deres føringsmål, de maste os fuldstændigt og dræbte os helt og aldeles ved selvmålet.

  Jeg savner nogle af de gamle United hold under Sir Alex der nægtede at give op og gav alt og som aldrig efterlod noget tilbage på banen.

  Dengang kunne vi også godt tabe, men sjældent uden en herrefight til stregen og sidste fløjt, det nuværende hold mangler rygrad når modgangen melder sig, så melde spillerne sig ud af kampen, pinligt.

  GGMU

 2. Nå kære alle sammen, jeg takker af med at skrive mere herinde på Oldtrafford.dk for nu, det føles sgu lidt omsonst og en smule som envejs kommunikation eller som at debattere mig sig selv i store stræk, udover de få der “gider” bruge tid på at udtrykke sin mening og holdning blandt de meget få som Over Holluf der kommer med saglige input og stærke holdninger om vores elskede klub er der meget få andre “debatørre” herinde.

  Dette er på ingen måde en kritik af redaktionen eller de forskellige skribenter der alle gør et stort og flot stykke arbejde for os fans og tusind tak for det, uden jer ville sitet jo slet ikke eksistere.

  Men når jeg ser 300+ “fans” der deltager i en konkurrence om at vinde en trøje undre jeg mig sgu over at man aldrig ser nogle af dem i debatterne herinde, jeg forventer bestemt ikke at alle deltager i forum, langt fra, men når jeg tænker på hvor meget folkene bag Oldtrafford.dk gør for at få gang i forum syntes jeg det trist, jeg tænker dog at rigtigt mange fans bruger sitet til at læse nyheder og alle de andre fede artikler og historie der findes herinde, hvilket selvfølgelig også er helt fint, jeg savner bare at høre andre fans’ meninger og holdning til alt mellem himmel og jord i forhold til United.

  Det må jeg så finde et andet sted desværre, håber ikke at United fans i Danmark er ligeså “svagt” kørende som holdet er pt😊 og City har overhalet også på det punkt.

  Men anyways god vind og/eller knæk og bræk til dem der læser med trods alt, forventer vi smadrer Nottingham Forest næste gang.

  Ps: OH tak for denne gang, det har været en udsøgt fornøjelse at “sludre” med dig.

  GLORY GLORY
  MANCHESTER UNITED
  ❤️🖤❤️🖤❤️🖤

 3. TB 🙁
  Man må aldrig forlade noget man ikke er tilfreds med, hvis man kan være med til at gøre det bedre 😉
  Selv tak, og jeg vil savne din aktivitet herinde, da jeg jo så snart er den eneste tilbage, men så må jeg jo overtage en-vejs kommunikations-stafetten og håber du kommer retur, eller andre kommer til 🙂

 4. 2. halvleg var ikke god, men 1. sådan set ikke så slem, men der mangler:
  – Noget skarphed
  – Noget hurtigere boldomgang og mere boldbesiddelse
  – Noget vilje
  – Mere pres
  – En angriber
  – Betonforsvaret vi havde sidste sæson

  Men Tottenham gjorde sådan set det samme, som Wolves gjorde; Drønede lige gennem midten når de lystede.
  United spiller i mine øjne for mange bolde fremad, som bare rammer en forsvarer. Vores styrke er jo det hurtige spil og de hurtige spillere. Det bliver aldrig sat i scene, fordi at bolden varmes 4-5 sekunder hver gang den kommer til en ny mand, i stedet for bare hurtigt spille den videre.
  Sæsonen startede jo ringere sidste år, og endte meget godt alligevel.. Det skal nok komme 🙂
  .

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Startopstillingen: Ingen ændringer

Næste artikel

Karakterer: Onana klart bedst i elendig kamp

ANNONCE