Resumé: United vandt og spillede en god kamp

Manchester United vandt i aften en forholdsvis sikker sejr på 3-2 i den sidste hjemmekamp Premier League i denne sæson. Modstanderne var Newcastle, der startede bedst, men alt i alt var sejren også fortjent.

I aftenens kamp hjemme på Old Trafford i den sidste hjemmekamp i Premier League i denne sæson imod Newcastle spillede Manchester United en af de bedste kampe i denne sæson og var fortjent 3-2.

Newcastle startede bedst, men United kom foran på et mål af Kobbie Mainoo. Tre minutter inde i anden halvleg udligner Anthony Gordon for Newcastle. United var bedst og kom først på 2-1 med et flot mål af Amad Diallo, der må siges, at tage af muligheden i aften, og siden på   3-1 på et mål af indskiftede Rasmus Højlund. Kampen så ud til at være afgjort, men i 92. minut reducerer Lewis Hall til 3-2 og så blev det en nervøs slutning.

1 kommentar
 1. Sådan gutter…🤎

  Dejligt, men bestemt også mærkeligt at tvinge sig selv til ingen forventninger at have før kampen, ja faktisk forvente endnu et nederlag på forhånd og så blive positivt overrasket over præstationen.

  Det føles fedt, når det er sagt så mener jeg ikke sejren var sikker, den var fortjent og der var masser af gejst og vilje samt intensitet, positivt trods alt.

  Og så fik de unge sat deres aftryk, Mainoo, Amad og Højlund, tre af fremtidens United….ej at forglemme vores hårdt savnede Captain Bruno.

  Vi må forsøge at holde momentum mod Brighton og frem mod City kampen på Wembley.

  GGMU

Skriv et svar
Forrige artikel

Video: Se Højlund score til 3-1 efter kort tid på banen

Næste artikel

Ten Hag: »De bedste i verden«

ANNONCE