Romano: Endnu en ny ansættelse

Siden Sir Jim Ratcliffe og Ineos købte sig ind i United og fik ansvar for den fodboldmæssige del af klubben er der sket mange ændringer på ledelsesgangene. Brailsford, Berrada, Ashworth og Wilcox er blandt andet kommet ind. Og nu er der endnu en ny ansættelse kommet ifølge Fabrizio Romano.

Photo by Ian MacNicol/Getty Images

 

Ledelsesstrukturen i United er fuldstændig ændret siden Sir Jim Ratcliffe og Ineos købte aktier i klubben og købte til at have ansvaret for den fodboldmæssige del af klubben.

Omar Berrada blev hentet i Manchester City, Jason Wilcox er hentet i Southampton, Dan Ashworth er kommet til fra Newcastle United, Sir Dave Brailsford og Jean Claude Blanc er også nye ansatte i den nye ledelsesstruktur, som skal gøre United til verdens bedste hold igen. Og nu kommer endnu en ny mand ind.

Han hedder Christopher Vivell og han skal være rekrutteringsdirektør. Ifølge Fabrizio Romano, der er kommet med nyheden, er det på en korttidskontrakt, at Vivell er ansat.

Hvem er så Christopher Vivell? Han er tysker og er 37 år. Efter en fodboldkarriere i de lavere tyske rækker startede han som video analytiker på Hoffenheims ungdomshold. Allerede i 2010 startede han i det job. Han var i Hoffenheim til 2015 efter også have været talentspejder og kampanalytiker. I 2015 drog han til Red Bull Salzburg hvor han først var “Head of Scouting” før han blev sportskoordinator i klubben.

I 2020 drog han så tilbage til Tyskland og RB Leipzig hvor han startede som teknisk direktør og i 2021 blev han også trupplanlægger. Han stoppede i Leipzig efter uoverensstemmelse med ledelsen i oktober 2022. I december 2022 blev han ansat som teknisk direktør i Chelsea hvor han dog kun holdt i et halvt år inden han igen stoppede på grund af uoverensstemmelse med ledelsen. Ifølge rygterne så drejede det sig om, at Vivell ville have Nagelsmann som træner efter Potter og da Nagelsmann underskrev en kontrakt med det tyske landshold ønskede han sig Oliver Glasner, der nu er i Crystal Palace.

Forrige artikel

Romano: Stortalent tæt på ny kontrakt

Næste artikel

Manchester United renoverer spillertunnelen på Old Trafford

ANNONCE