Kane udligner mod United

Romano: United har spurgt om tre venstrebacks

Ovenpå skaderne hos Luke Shaw og Tyrell Malacia har United spurgt om muligheden for at hente en venstre back på lån. Ifølge italienske Fabrizio Romano, bag de kendte ord “here we go”, så har United spurgt om muligheden på tre venstrebacks.

Luke Shaw og Tyrell Malacia er skadet. Derfor spillede Diogo Dalot på venstrebacken i gårsdagens sejr mod Nottingham Forest. Det er ikke optimalt.

Derfor har United sendt forespørgsel på tre venstrebacks. Den italienske transferguru Fabrizio Romano navngiver to af dem. Det drejer sig om Marc Cuccurella fra Chelsea og Sergio Reguilón fra Tottenham Hotspur.

Marc Cuccurella kom til Chelsea fra Brighton and Hove Albion sidste sommer, men han havde ikke en god sæson i sidste sæson og ligger bag Ben Chilwell i køen hos London-klubben. Sergio Reguilón kom til Spurs fra kongeklubben Real Madrid i 2020. Da var United også interesseret i spanieren.

Det er dog ikke snak om forhandlinger med klubberne, men kun en forespørgsel. Og med Dalot og Fernandez, der også kan spille pladsen er det ikke sikkert, at United henter en af dem, da hvertfald en af Malacia og Shaw er tilbage efter en eller to af de næste kampe.

Reguilón er 26 år og har spillet 67 kampe for Spurs og seks landskampe for Spanien. Cuccurella er 25 år og har spillet 71 kampe i to sæsoner for Brighton og Chelsea og har spillet én landskamp for Spanien mod Litauen, som Spanien vandt 4-0 og endda med venstrebacken som kaptajn.

1 kommentar
  1. Ej, så hellere bruge Fernandez, og tro på, at vores talenter har niveauet, og så bruge Dalot også. Spild af ressourcer, uanset om det kun er et lån.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sun: West Ham igen interesseret

Næste artikel

The Athletic: United kigger på Chelsea-back

ANNONCE