Romano: United tæt på forlængelse

Den velkendte journalist Fabrizio Romano, der er meget kendt for sit “Here we go”, siger i et interview med Give Me Sport, at United er meget tæt på at forlænge kontrakten med David de Gea.

David de Gea er den målmand i Manchester Uniteds historie, der har spillet flest kampe. Hans kontrakt udløber til sommer, dog er en klausul i kontrakten, der gør, at United kan forlænge kontrakten med et år.

Den seneste stykke tid har der været voksende rygter om, at United er på udkig efter en målmand samtidig som de Gea nærmer sig kontraktudløb. Der har længe været snakket om en forlængelse mellem klubben og spilleren og nu er en løsning ved at være tæt på.

Den meget troværdige journalist Fabrizio Romano siger i et interview med Give Me Sport, at United er meget, meget tæt på en forlængelse med den 32 årige spanier med 45 landskampe. Der har været lidt tvivl om de Gea passer ind i ten Hags spillestil, men United har valgt at forlænge de Geas kontrakt til en meget lavere løn end de 375.000 pund (3,2 millioner kroner) han får nu i løn og som han ville få i form af en udløsning af forlængelsesklausulen.

Romano siger også i interviewet at United er stadigvæk interesseret i en anden målmand, som sandsynligv skal være reserve for de Gea.

Forrige artikel

Nordirer har sagt farvel til Manchester United

Næste artikel

Podcast: Optakt til Bournemouth og transfertalk i studiet

ANNONCE