Rygte: United efter hollænder

Endnu et sommertransfervindue nærmer sig og vanen tro er der mange rygter om spillere til Manchester United. Nu er hollandsk højre back rygtet til United af troværdig journalist.

Der kommer mange rygter om at Manchester United er interesserede i spiller når man kommer tættere på et transfervindue. Specielt sommertransfervinduet, som jo er mellem to sæsoner.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det er også mange rygter om spillere til United i disse dage. De fleste rygter går på en angriber. Men det er nok ingen tvivl om, at United og Erik ten Hag ser sig om efter spillere til andre positioner også. Og en af positionerne, som ten Hag gerne vil forstærke er eftersigende højre backen.

Nu siger den normalt pålidelige tyske journalist Florian Plettenberg, at United er interesseret i den hollandske højre back Jeremie Frimpong, der spiller i den tyske klub, Bayer Leverkusen. Han var i Manchester Citys ungdomsafdeling inden han tog til Glasgow Celtic hvor han fik tre mål og otte assist inden sit skifte til Leverkusen. I Leverkusen har han hidtil scoret 10 mål og fået 18 oplæg i 83 kampe. Og alene i denne sæson har den 22-årige spiller scoret otte gange udover at have fået ni assists.

1 kommentar
  1. Hmm interessant med Frimpong, Dalot og Wan Bissaka er ikke højeste klasse desværre, men det er ikke der jeg ser den største nødvendighed for forstærkninger i truppen.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Medier: Chelsea snupper sydamerikansk stortalent foran United

Næste artikel

Officielt: Shaw forlænger

ANNONCE