Sanchez: 7-tallet gjorde forskellen

I januar 2018 spillede Alexis Sanchez i Arsenal, men skulle forlade Arsenal. Spørgsmålet var bare om det var til Manchester City eller Manchester United. Nu afslører Chileneren hvorfor han endte i United.

Alexis Sanchez var i mange år en fremragende spiller. En af verdens bedste. Men den sidste tid i Arsenal var ikke den bedste og i januar 2018 var det klart, at han skulle skifte klub, fordi kontrakten med Arsenal ville slutte i juni og Sanchez var ikke interesseret i at forlænge den.

Manchester-klubberne var de mest ihærdige i at forsøget på at få tilknyttet chileneren med de mange mål til sin klub. Manchester City tilbød Arsenal Raheem Sterling for Sanchez. Og Sanchez ville meget gerne spille for Guardiola, som han i et interview kalder sin far, igen og alt var klart.

Men Jose Mourinho, der var Manchester United-manager på tidspunktet, ringede til Sanchez og lovede ham at trøje nr. 7 ville blive hans hvis Alexis, som der stod på trøjen, skiftede til Manchester United.

Det afslørede Sanchez i et interview i sit hjemland med mediet La Tercera. Og det var årsagen til at Alexis Sanchez og Henrikh Mikhitaryan byttede klub. I det samme interview siger Sanchez også, at han fortryder ikke sit skifte til United, men ville gerne have spillet for Manchester City og Guardiola. Og han er sikker på, at City ville have vundet Champions League hvis Sanchez valgte anderledes.

Hverken Mikhitaryan eller Sanchez fik nogen særlig succes i sine klubber og begge skiftede efter lidt tid til italiens fodbold. Mikhitaryan skiftede til AS Roma og er nu i Inter, hvor Sanchez skiftede til. Sanchez er nu i Olympique Marseille.

2 kommentarer
  1. Kæmpe fejlkøb,signing…Han var “over the hill” og en af flere fejl på spillerfronten Mourihno lavede i hans tid i United.

    GGMU

  2. Han var så ringe og et kæmpe flop, om så han spillede med tohundrede 7 taller på ryggen havde det ikke gjort nogen forskel..🤣

    ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Sabitzer er tvivlsom til Østrigs landskamp mod Estland

Næste artikel

Sir Alex med i genial Wrexham-afsløring

ANNONCE