Rojo: Savner klubben og byen

I seks og et halvt år havde Manchester United argentinske Marcos Rojo i truppen. Nu har han udtalt sig lidt om tiden i klubben.

Marcos Rojo kom til Manchester United i sommeren 2014 og forlod klubben i februar 2021 efter 122 kampe og to mål.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han var både frygtet og berygtet for sin kompromisløse spillestil og var elsket højt af dele af Uniteds fanbase af samme årsag. Nu har han udtalt sig om sit farvel med klubben og tiden i byen.

Han benægter, at han har fået beskeden om salget på de sociale medier, men derimod siger Rojo, at Ole Gunnar Solskjær, der var manager, da Rojo blev solgt, gerne ville have argentineren at fortsætte i klubben.

– Solskjær ønskede, at jeg skulle blive og sagde, jeg havde en vigtig rolle i garderoben. Jeg kom godt overens med de unge spillere, og Solskjær havde et godt øje til mig. Men jeg havde brug for mere spilletid og ønskede at drage hjem til Argentina, også af familiære årsager. Det var vanskeligt for Solskjær at forstå min afgørelse, men jeg bad ham se situationen fra mit sted, siger Rojo ifølge fodboldmagasinet FourFourTwo.

Argentineren skiftede fra portugisiske Sporting Club til Old Trafford ovenpå et stærkt VM i 2014.

–  Jeg spillede mod Holland i semifinalen i VM i 2014, hvor Louis van Gaal var træner og spillede en rigtig god kamp. Kort tid efter kampen kom den første kontakt fra en mellemmand som kontaktede min agent.

I sommeren 2015 kom Rojo dog i et sandt uvejr i klubben. Argentina med Rojo på holdet kom til finalen i Copa America og van Gaal ønskede, at Rojo tilsluttede sig truppen med det samme til preseason-turen i USA. Rojo havde brug for visum, men det tog så lang tid, at Rojo aldrig kom med på turen. Rygterne ville, at van Gaal havde givet Rojo en bøde på 1,2 millioner kroner, men det var ikke sandt.

– Den var langt højere. Det var en frygtelig bøde – 2,5 millioner kroner – van Gaal var rasende. Jeg kan grine af det nu, men da var det ikke så sjovt.

Siden februar 2021 har Rojo spillet regelmæssigt for Boca Juniors, som var klubben, der købte ham fra United. Men han glemmer alligevel aldrig tiden i Manchester.

– Jeg mindes min tid i United med en enorm glæde. Mine to yngste døtre blev født i byen, og jeg savner både Manchester og Old Trafford. Tiden der er noget af det bedste som har sket for mig i min karriere, fortæller han.

Forrige artikel

Erik ten Hag: Du skal gøre det hver kamp

Næste artikel

Fabrizio Romano: Manchester United følger Maurits Kjærgaard

ANNONCE