Schmeichel: Der er noget, vi ikke ved

Den danske United-legende er i chok over Sir Alex Fergusons stop og tror, at der er en årsag, som offentligheden endnu ikke kender. Han fremhæver samtidig David Moyes som en arvtager.

Det kom bag på mange, da Manchester United i dag offentliggjorde, at Sir Alex Ferguson stopper som manager i klubben. Selv danske Peter Schmeichel, som har et godt forhold til sin tidligere chef, er overrasket.

– Jeg er chokret – jeg forstår ikke timingen. Det er kommet som en bombe. Jeg ved ikke, hvad jeg skal tænke om det, siger han ifølge Daily Post.

– Han har altid sagt, at dagen ville komme, når noget i hans liv ikke var rigtigt. Er det hofteoperationen? Jeg kan ikke se, han skulle pensioneres på grund af det. Der er noget dér, vi ikke ved noget om. Han går ikke bare på pension for pensionens skyld.

Håber på Moyes

I medierne bliver der allerede spekuleret gevaldigt i, hvem der skal løfte den tonstunge arv efter Ferguson. De fleste peger på Evertons David Moyes, og det lyder som en god ide for Schmeichel.

– Vi leder ikke efter en, som kan komme ind i ti måneder eller tre år. Vi skal have en, der bliver der og giver stabilitet. Når man taler om Moyes, så har han været et årti hos Everton og gjort det fantastisk med få ressourcer. 

Selvom Moyes er favorit de fleste steder, har flere peget på, at han måske mangler det nødvendige format og erfaring med europæisk fodbold. The Great Dane tror dog stadig på, at Moyes er den rette arvtager. 

– Er han gjort af samme materiale? Det ved jeg ikke. Glem ikke, der vil ske store forandringer, når David Gill træder ned. Klubben forandrer sig meget til sommer – jo meste stabilitet de kan tilføje, desto bedre, siger Schmeichel.

– David Moyes, han lyder som en god løsning.

 

 

Forrige artikel

Michael Laudrup hylder Sir Alex Ferguson

Næste artikel

Aktiekursen falder (opdateret 16:59)

ANNONCE