Schweini bærer ikke nag

Den legendariske tyske spiller Bastian Schweinsteiger spillede i næsten to år i United. Hans ophold var mærkt af skader og, at han blev frosset ude af Uniteds første hold i José Mourinhos første tid i klubben.

I 2015 hentede Manchester Uniteds manager Louis van Gaal den tyske legende Bastian Schweinsteiger i sin forhenværende klub, Bayern München. Men de to fik kun en sæson sammen fordi van Gaal blev fyret dagen efter, at han vandt FA Cup i 2016.

Ind kom portugisiske José Mourinho. Et af de første ting han gjorde var, at fryse Schweini, som tyskeren også kaldes, helt ud. Han mistede sin plads i omklædningsrummet og blev sat at træne for sig selv.

Schweinsteiger knyttede kun sine næver og arbejdede stenhårdt for at bevise Mourinho, at han tog fejl. Og mod slutningen af 2016 kom Schweinsteiger så tættere og tættere på holdet. Men i marts 2016 skiftede tyskeren så til den amerikanske klub Chicago Fire. Han fik dog fire kampe for United i 2015/16.

Nu har Schweini udtalt sig om situationen. Og han er ikke vred over den måde Mourinho behandlede ham på.

«Han har sagt undskyld. Vi gav hånd til hinanden og jeg sagde til ham, at det var i orden, du skal ikke bekymre dig»

Det sagde tyskeren, som i hele 17 år spillede i Bayern München, som også var glad for hvordan medspillerne tog imod ham da han kom ind på holdet igen, og at han var glad for, at han fik lov til at spille på Old Trafford igen.

Og da Schweinsteiger er en af de få spillere, der har spillet under både Mourinho og Guardiola så har han også udtalt sig om forskellen mellem de to. Og han mener ikke, at der er megen forskel på de to trænerlegender. Men, at de så fodbold på helt forskellige måder.

Forrige artikel

Podcast: Hvor trykker skoen i United? Nedtakt fra Liverpool og optakt til Bournemouth

Næste artikel

Flere muskelskader: Varane og Evans går glip af Bournemouth-kampen

ANNONCE