Skifter City ud med United

Darren Fletcher, teknisk direktør i Manchester United, har to tvillinge-sønner, der spiller for Manchester City. United-legendens sønner har dog valgt at skifte til deres fars klub da de søger nye udfordringer.

Darren Fletcher var i en årræke en af profilerne på Manchester Uniteds midtbane. Han fik tvillingesønner i hans tid i United, Jack og Tyler. De to 16-årige drenge har spillet for Manchester City i nogle år, men har nu valgt at skifte City ud med United.

Der har været rygter om skiftet for de to spillere i nogen tid efterhånden og nu er har sagt ja til skiftet. Deres pris kommer til at være 1,25 millioner pund hvilket svarer til omkring 10,7 millioner kroner. Harrison Palmer ryger også til City som en del af handelen.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Darren Fletcher havde mulighed for at arrangere det hele for begge parter, men har holdt sig udenfor i processen og har ladet det være op til spillerne selv om de ønskede at skifte eller ej.

Som en lille bemærkning skal det siges, at de to har valgt at repræsentere hver deres land. Jack har valgt at spille for England, mens Tyler har valgt at spille for Skotland. Og i en U16-landsholdsturnering i februar fik de så lov til at spille mod hinanden i landsholdsregi. Det skal dog siges, at begge har mulighed for at skifte landshold senere.

Forrige artikel

Metro: Udnytter option til at forlænge

Næste artikel

United udgiver ny udebanetrøje

ANNONCE