Sky Sports: United kigger på marokkaner

Manchester United har købt Mason Mount til midtbanen, men flere medier skriver, at United kigger på flere midtbanespillere endnu. Og Sky Sports skriver, at United holder i særdeleshed godt øje med Sofyan Amrabat, der spillede fremragende for Marokko til VM.

Rigtig mange midtbanespillere har været rygtet til United denne sommer og bliver det fremdeles selvom United allerede har købt Mason Mount fra Chelsea.

Romeo Lavia, Jude Bellingham, Declan Rice, Aurelien Tchouameni, Adrien Rabiot og Ruben Neves er alle spillere, som på et eller andet tidspunkt har været kædet sammen med United i dette transfervindue. Men den, som rygterne siger er øverst på ønskelisten over midtbanespillere på dette tidspunkt er Sofyan Amrabat, der spiller i italienske Fiorentina.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Det skriver Sky Sports. Amrabat ses om en billig løsning i forhold til blandt andet Tchouameni og Lavia, fordi ifølge Sky Sports kan Amrabat hentes for kun 20 millioner pund hvilket svarer til godt 175 millioner kroner. At Amrabat skal være så billig skyldes, at Amrabat ikke havde nogen god sæson for Fiorentina. Efter karaktererne på Whoscored.com er der hele 22 spillere hos Fiorentina, der præsterede bedre end Amrabat i sidste sæson.

Forrige artikel
Manchester United og Arsenal spiller på MetLife Stadium I New Jersey

Optakt: Første sommerkamp

Næste artikel

Hall of Frame-fliser fjernes fra bybilledet

ANNONCE