Soccer News: Ajax interesseret i United-træner

AFC Ajax har store vanskeligheder i denne sæson og derfor rygtes det nu, at deres træner Maurice Steijn er fyringstruet. Og ifølge flere medier, bland andet hollandske Soccer News, står Manchester Uniteds assistent Mitchell van der Gaag højt på listen i den hollandske storklub som den næste manager.

Den hollandske storklub AFC Ajax har haft problemer siden Manchester United stjal Erik ten Hag som manager. Ten Hags afløser Alfred Schreuder blev fyret i januar hvorefter den forhenværende hollandske landsholdsspiller John Heiting, der blandt andet også spillede i Everton, tog over resten af sæsonen. Heitinga fik hevet Ajax op på 3. pladsen i den hollandske Eresdivisie og frem til pokalfinalen, der blev tabt mod PSV Eindhoven.

I sommers blev Maurice Steijn hentet ind fra Sparta Rotterdam som træner. Men det har ikke været en god affære indtil videre. Der var stor udskiftning i spillertruppen i sommers i den hollandske storklub og hidtil har Steijn ikke fået tingene til at køre. Sæsonens første kamp blev vundet mod Heracles Almelo med 4-1 hjemme på Johan Cruyff Arena, men siden da har det gået stejlt ned ad bakke for klubben, som ikke har vundet i ligaen siden sejren mod Heracles Almelo og derfor ligger helt nede på 16. pladsen efter seks runder.

Det er bestemt ikke godkendt for en så traditionsrig klub som Ajax, der har 36 mesterskaber og 20 pokaltitler. Derfor snakkes der i hollandske medier om, at Ajax allerede nu pønser på et trænerskifte. Og blandt de mulige emner som næste træner i den hollandske klub er en af dem, som ten Hag tog med sig til Manchester sidste sommer.

Mitchell van der Gaag er ten Hags assistent i Manchester United og en, som ten Hag har arbejdet med i flere år. Han står ret højt på Ajax’ liste som den kommende manager. Og ifølge det hollandske medie Soccer News bliver det spekuleret på om, van der Gaag måske endda står øverst på listen og muligvis allerede er kontaktet, og træneren, der på mange måder ligner Erik ten Hag også er interesseret i at tage tilbage til Holland.

Forrige artikel

The Telegraph: Der bliver ikke taget en beslutning i denne uge

Næste artikel

Højlund: San Marinos opførsel var uacceptabel

ANNONCE