Solskjær siger farvel: Den her klub betyder alt for mig

Læsetid
1 minute
Læst indtil videre

Solskjær siger farvel: Den her klub betyder alt for mig

21 november, 2021 - 18:50
I et langt afskedsinterview tager Solskjær afsked med klubben, og nordmanden lægger ikke skjul på, hvor stor en plads United har i hans hjerte.

Solskjær og United-bænken jubler ©Imago

Manchester United har i kølvandet på fyringen af Ole Gunnar Solskjær tidligere på dagen offentliggjort et eksklusivt og dybdegående afskedsinterview med den nu tidligere manager.

Blandt andet fortæller Solskjær om, hvad det har betydet for ham personligt at få lov at stå i spidsen for klubben, der - i følge manden selv - betyder alt for ham. 

- Du ved, hvad den her klub betyder for mig, og hvad jeg gerne ville opnå her. For klubben, for fansene, for spillerne, for personalet. Jeg ville ville have os til at tage det næste skridt for at blive titelkandidater. Der kommer til at være journalister, som vil have interviews, men nej, jeg vil ikke give nogle interviews. Jeg vil have det ud, jeg kommer til at gå ud ad hoveddøren, for jeg tror, alle ved, at jeg har givet alt for den her klub, udtaler Solskjær indledningsvis.

Og Solskjær ligger altså ikke fingre i mellem, når det kommer til, hvor meget klubben fylder for ham. Han er dog ærgerlig over, at det ikke fungerede i sidste ende.

- Den her klub betyder alt for mig, og sammen er vi et godt match. Men jeg kunne desværre ikke skaffe de resultater, vi havde brug for, og det er tid til, at jeg træder af, tilføjer Solskjær yderligere.

Du kan læse det fulde interview på klubbens officielle hjemmeside, manutd.com.

BOG: Peter Schmeichel har udgivet ny selvbiografi. Køb den via Saxo.com og støt samtidig OldTrafford.dk 

TRØJE: Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

OPLEVELSE: Skal du opleve Ronaldo, Sancho og resten af stjernerne på Old Trafford i den nye sæson? Læs vores guide til kampbilletter her