Southampton-spiller udsat for racisme

Efter søndagens kamp mod Southampton på Old Trafford blev gæsternes højre back Kyle Walker-Peters udsat for racisme på sin Instagramprofil.

Igen er der opstået en sag om racisme mod en mørk spiller. Denne gang er det på Instagram og rettet mod Kyle Walker-Peters, der i søndags spillede en fremragende kamp på højre back hos Southampton, der fik 0-0 mod Manchester United på Old Trafford.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Uden at have lagt noget ud på Instagram i nogle dage kommenterede flere profiler med racistiske bemærkninger til et gammelt billede, som den 25-årige havde lagt ud.

Walker-Peters var en af banens bedste i søndagens kamp, men havde en kedelig aktion i slutningen af kampen hvor han tacklede Alejandro Garnacho så hårdt, at den unge argentiner måtte skadet af banen kort tid efter. Flere United-fans ville have, at United i situationen skulle have straffe og andre, at Walker-Peters burde modtage det røde kort for den hårde tackling hvor englænderen saksede Garnacho.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

3 kommentarer
 1. Det er fuldstændig utilstedelig og det skal bare stoppes, stod det til mig skulle de findes, og aldrig have adgang eller tilladelse til at nærmer sig klubben eller Old Trafford, jeg vil på ingen måde nogensinde sættes i forbindelse med sådanne fans, racisme hører ingen steder hjemme fodbold, hvis man ikke kan tåle at se en god fodboldkamp med fight, intensitet, så må man jo begynde se golf eller skak..
  Let’s kick Rasicme out of Football..🙏❤️

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

  1. Martin

   Helt og aldeles enig, men jeg fristes til at sige at det samme princip bør gælde for evt fremtidige ejere af klubben….racisme og kønsdiskriminering er to alen af samme stykke.

   GGMU

 2. De sociale medier, har i mine øjne, gjort mere skade end godt for mennesket. Der burde være ord og sætninger, som man slet ikke kan skrive i kommentarfelter eller opslag. Med alt den teknologi vi har i dag, burdet det kunne være muligt.
  Hvad der sker på ex stadion, det er jo til at gøre noget ved, da det ofte filmes eller sker fra en bestemt sektion på stadion. Måske man skulle indføre, en form for tilskuer-karantæne, hvor et hold i ex 3 kampe ikke måtte have tilskuere med til kampe, hvis deres fans lavede racistiske tilråb på stadion. Det sker heldigvis ikke så tit på stadion, og på de sociale medier, kan man vel slå kommentarsporet fra?! (Bruger ikke de sociale medier så meget). Ingen fodbolspillere, sidder vel og læser de 1000+ kommentarer som ugentlig løber ind..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United tager Casemiro-beslutning

Næste artikel

Journalist: Garnachos skade værre end frygtet

ANNONCE