Statistik: Dommere

Hvordan har Manchester United det med dommere i Premier League? Det har jeg kigget lidt på.

Ikke overraskende er Mike Dean den dommer, der har dømt United oftest. Han dømte United hele 72 gange. Graham Poll dømte United 50 kampe og Martin Atkinson 49 kampe.  Der har iøvrigt været 88 dommere, der har dømt United i Premier League.

Kigger vi på de 54 dommere, der har dømt United mindst fem kampe så er det Philip Don og Bobby Madley de dommere hvor det er gået bedst for United. United har fået 2,7 points for hver kamp de to har dømt United. Derefter kommer Mark Halsey og Allan Gunn med 2,6 points for hver kamp de dømte United. I den anden har United kun fået 1,4 points per kamp med Graham Barber og Kelvin Morton som dommere. Derefter kommer Michael Oliver, der skal dømme Manchester Uniteds kamp i morgen aften mod Sheffield United, med 1,5 points.

Når det kommer til mål så har United scoret flest mål med Steve Dunn og Lee Probert som dommere. United har scoret 2,7 mål per kamp med en af disse to som dommere. I den anden ende er førnævnte Kelvin Morton den dommer hvor United scoret færrest mål med 0,7 mål per kamp. Dernæst kommer Andrew Madley med 1,2 mål per kamp.

Modstanderne scorede kun 0,2 mål per kamp med Terence Holbrook som dommer og med Bobby Madley kun scoret 0,3 mål. Med Andre Madley som dommer har modstanderne scoret 2,8 mål per kamp og med morgendagens dommer Michael Oliver som dommer har Manchester Uniteds modstandere scoret 1,4 mål per kamp.

Og hvis vi kigger på dommeren i morgen aften Michael Oliver så har han i Premier League-regi dømt United 38 gange. United har vundet 15 kampe og tabt 12 kampe. United har fået otte straffespark og modstanderne har fået fire straffespark. Men derimod er det ikke ofte, at han giver rødt kort. United har fået to røde kort og modstanderne har kun fået et rødt kort.

Forrige artikel

Statistik: Kan vi brokke os over dommerne?

Næste artikel

Optakt: United gæster Bramall Lane

ANNONCE