STEM HER: Hvor skal vi forstærke os?

Så har vi igen brug for jer læsere. Vi vil meget gerne høre fra jer hvor I mener, at vi har mest behov for at forstærke os i det kommende sommertransfervindue.

Når det kommer til køb og salg har hver fan nok hver sin mening om hvor det er størst behov for at købe og sælge. Men vi vil meget gerne høre jer fans om hvad I mener om hvor vi har mest brug for forstærkning.

 

This poll is no longer accepting votes

38
Hvor er det vigtigst at vi forstærker os?
3 kommentarer
 1. Godt spørgsmål og ret relevant.
  Brian Laudrup snakkede om flere spillers afgang, jeg tror det var 11 spillere. Jeg ser det usandsynligt at vi sælger Antony, eller om vi overhovedet kan få noget tilfredsstillende beløb for ham. Rashford kunne godt være en mulighed at komme af med. Derudover har jeg kigget på nogle af de spillere der helt sikkert forsvinder og på lønningslisten vil der blive lettet med 1,3 mio. pund til sommer. Dette er uden Casemiro, Rashford eller Antony solgt. derudover kan der nok godt hives 100 mio. pund ind i transferindtægter. De må bruges på en fornyelse af forsvaret samt en ung def. midtbane og måske en all-round midtbane. Derudover ser jeg faktisk at Greenwood får chancen tilbage. Det kan nok ikke benægtes at han har tævet løs på sin kæreste(hvor de faktisk stadig er kærester samt har et barn sammen). Derudover er han jo ikke dømt og der må være noget mere i hele historien som jeg håber bliver udredt.

 2. Først og fremmest skal der skiftes ud på Manager posten, EtH må væk.

  Inden der købes nye spillere og forstærkninger ind bør der være en ny Gaffer som i samarbejde med den nye sportslige ledelse finder frem til hvilke spillere der skal væk og hvilke nye spillere der skal ind, eller forsøges at få ind.

  Vi er igen i en mindre gunstig position pga manglende ChL deltagelse i næste sæson, det vil have en indvirkning på hvor attraktiv United er for de helt store etablerede stjerner, en smule mindre for de unge talenter der er på vej frem og der kan og bør United stadig virker attraktiv som den kæmpeklub den trods stadig er, en “sleeping giant”

  Vi har ikke råd til at bruge 3-4 milliarder på bl.a tidligere EtH favoritter fra f.eks Eresdivision.

  Nyt setup hele vejen igennem, fra den sportslige ledelse til manager og trænerstab til en stor oprydning i spiller truppen…

  Lets go..

 3. Nu hvor Thomas Frank også bliver bragt i spil som afløser for EtH sammen med min favorit De Zerbi og Englands landstræner Southgate, kunne det være interessant at spørge Oldtrafford.dk læserne om hvorvidt de mener EtH skal fyres/udskiftes efter denne sæson eller om de stadig tror på projektet…og måske sætte nogle evt kandidater op mod hinanden i endnu en afstemning.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

MÅNEDENS SPILLER: RASMUS HØJLUND

Næste artikel

Medier: United har udset sig Crystal Palaces sportsdirektør til ny rolle

ANNONCE