Stem her: Månedens spiller for februar

Manchester United har spillet den sidste kamp i februar og derfor er der nu tid til at stemme på månedens spiller. Her er de tre, der har klaret sig bedst på sidens karakterer i februar.

United har spillet seks kampe i februar og har vundet de fem og kun tabt den ene. Målscoren er 13-7. Baseret på oldtrafford.dks karaktergivning har vi fundet de tre bedste, som I kan vælge imellem.

 

Rasmus Højlund

Danskeren brugte lang tid til at score sit første mål for klubben i Premier League, men står nu som den yngste spiller i Premier Leagues historie med at score i seks kampe i træk. Desværre har han mistet de to sidste kampe og mister nok også nogle kampe mere på grund af en skade, og det har vist sig i holdets præstationer.

 

André Onana

Den camerounske målmand, der kom til klubben i sommer fra Internazionale, har været meget udskældt efter sin start i klubben, men den seneste stykke tid har han været god. Og i februar har han præsteret så godt, han nu bliver nomineret til månedens spiller.

 

Luke Shaw

Endnu en skadet spiller, som er nomineret og sammen med Martinez og Højlund er venstre backen nok en af Uniteds vigtigste spillere og det ses også igen på karaktererne. Det er tvivlsomt om vi ser ham igen i denne sæson og det kan blive dyrt for United.

 

This poll is no longer accepting votes

Hvem er månedens spiller?
141 votes
Forrige artikel

Nedtakt: Tre ting vi lærte af FA Cup-kampen mod Nottingham Forest

Næste artikel

Erik ten Hag raser mod Fulham: »De bør undskylde«

ANNONCE