Sun: Skade forhindrer spillersalg

Dean Henderson var sidste sæson udlejet til Nottingham Forest, der gerne ville købe ham denne sommer. Men i januar fik Henderson en skade og derfor har Nottingham Forest i stedet vendt sig til Matt Turner. Dog melder den britiske avis The Sun at der er en mulighed for at Forest henvender sig igen til sidst i transfervinduet.

Dean Henderson blev i sidste sæson udlejet til Nottingham Forest og i et interview lige efter lejeaftalen var underskrevet skød den engelske målmand med skarpt mod United. Hendersons udtalelser kunne tolkes som, at han ikke gad være i United og ifølge rygterne er det ikke ændret.

Derfor var det også forventet, at Henderson ville skifte klub denne sommer. Ikke mindst fordi Nottingham Forest gerne ville gøre et skifte permanent. I juni blev det rygtet, at han ville blive solgt ligeså snart som United havde købt en målmand, men selvom André Onana har været i klubben i et par uger nu så er Henderson stadig ikke solgt.

Nu melder avisen The Sun, at det er en skade, der forhindrer et salg af Henderson. Han blev skadet i en kamp for Forest i januar, der gjorde, at oprykkerne lejede Keylor Navas i den sidste del af sidste sæson. Forest har hele sommeren ønsket at købe Henderson, men da han har været skadet hele sommeren sikrede klubben sig så i stedet Matt Turner fra Arsenal.

The Sun skriver, at Henderson er ved at være klar igen, og at det er en mulighed for, at Forest vender tilbage til United om Henderson til sidst i vinduet.

1 kommentar
 1. Gad ikke være i United…?!

  Vil en voksen på Old Trafford være så venlig at give den mand et gedigent los i r….. tak.

  Lidt ydmyghed ville klæde Henderson, om ikke andet for den oplæring manden har fået i mange år, det er jo ikke klubbens skyld at Gafferen ikke kan bruge ham fordi han er vejet og fundet for let til at være første keeper.

  Minder i øvrigt også om Pickford, som er helt ulidelig både at se og høre på….England mangler keepere med kvalitet, ellers en position de altid har været stærke på.

  Men få nu bare solgt Henderson i en fart…

  GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Romano: Dobbeltbud fra West Ham

Næste artikel

442: Rygtet til United vælger Spanien

ANNONCE