Sun: West Ham igen interesseret

Harry Maguire har ikke en lys fremtid i klubben og det er ingen hemmelighed, at United vil af med ham. Før i sommeren var han tæt på West Ham, men den engelske landsholdsspiller blev dog ikke enig med United om at løsrive spilleren fra kontrakten. Og Maguire har sagt, at han vil kæmpe for sin plads i truppen, men nu melder The Sun, at West Ham melder sin interesse igen.

West Ham var i juli tæt på at købe Harry Maguire af Manchester United. Men det lykkedes ikke fordi United og Maguire ikke blev enige om en pris for at løsrive midterforsvareren fra kontrakten.

Men nu melder den meget lidt pålidelige avis The Sun, at West Ham er interesseret i Maguire igen. West Ham har forstærket sig i den sidste uge med midtbanespillere og offensiv spillere, men mangler endnu en midterforsvarer.

Der kommer Maguire ind. United og West Ham blev ellers enige om en pris på 30 millioner pund hvilket svarer til 260 millioner kroner, men Maguires høje løn er en forhindring for West Ham, der vil tilbyde Maguire 120.000 pund om ugen hvilket svarer til en ugeløn på lige over en millioner kroner.

The Sun melder, at West Ham vil byde lidt højere for at gøre det muligt for United og Maguire at blive enige så den forhenværende klubkaptajn kan genstarte sin karriere i Øst-London.

Maguire har spillet 175 kampe for United og er 30 år.

Forrige artikel

MEN: Henderson nærmer sig exit

Næste artikel
Kane udligner mod United

Romano: United har spurgt om tre venstrebacks

ANNONCE