Telegraph: Premier League klub vil leje United-wing

Facundo Pellistri er en talentfuld wing hos United, der ser ud til at få svært ved at få spilletid i United. Derfor arbejder klubben med et udlån hvor Twente Enschede fra Holland har set ud til at være destinationen. Nu melder den engelske avis The Telegraph, at en Premier League-klub vil leje uruguayaneren.

Facundo Pellistri har 12 landskampe for Uruguay, men har ikke fået mange muligheder siden han kom til United i 2020. Han har i to sæsoner været udlejet til spanske Deportivo Alavés. Og nu forventes han at blive udsendt på lån endnu en sæson.

I lidt tid har det set ud til, at det ville blive i Holland, at Pellistri skulle spille denne sæson. Men nu går rygter på, at Pellistri muligvis fortsætter i Premier League.

Avisen The Telegraph melder, at en af favoritterne til at rykke ned, Sheffield United, har vist interesse for den hurtige fløjspiller, der kan spille både til venstre og til højre. Manager Paul Heckingbottom vil have forstærkninger til stålbyklubbens offensive linje og der har han fået øje på Pellistri ifølge avisen.

Forrige artikel

BLOG: Greenwood-sagen

Næste artikel

Ung talentfuld spiller skriver kontrakt

ANNONCE