Telegraph: Rashford tæt på ny kontrakt

En af Manchester Uniteds bedste spillere denne sæson har været topscorer Marcus Rashford. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2024. Derfor er manager Erik ten Hag ivrig efter at få forlænget kontrakten med den populære venstre fløj.

Marcus Rashford har nu efterhånden været på Manchester Uniteds førstehold i syv år siden den flotte debut mod FC Midtjylland i 2016. Han har i de lidt over syv år spillet ikke færre end 355 kampe og scoret 112 mål. I Premier League har han scoret 75 mål og fået 44 assist i 236 kampe.

I denne sæson har han 16 mål og 5 assist i 32 kampe i Premier League og 52 kampe, 29 mål og 11 assist i alle turneringer. Det gør ham til holdets topscorer og en af de vigtigste spillere i klubben. Og det kommer efter en sæson hvor der blev stillet store spørgsmålstegn ved den 25 årige spiller, der også er blevet meget populær af selv de største rivaler fordi han har arbejdet for de fattige børn rundt om i det engelske kongerige.

Hans nuværende kontrakt har lidt under 14 måneder tilbage. Og manager Erik den Hag vil meget gerne have, at Rashford fortsætter i klubben. Ifølge James Ducker fra The Telegraph har klubben og spilleren forhandlet i noget tid efterhånden og er tæt på enighed om en ny kontrakt, der ifølge Ducker vil gøre Rashford til den bedst betalte spiller i klubben. Og Ducker skriver også, at ten Hag vil mere end gerne have Rashford parret med Kane i angrebet næste sæson og ser kontraktforlængelsen som en vigtig del af den fortsatte udvikling for holdet.

Forrige artikel

Mejbri scorede årets mål i Birmingham

Næste artikel

Telegraph: ten Hag vil se på Amad Diallo i preseason

ANNONCE