Telegraph: United efter to Brighton-spillere

Brighton & Hove Albion er en af de gode historier i Premier League i denne sæson. De ligger i øjeblikket nr. 7, 10 points bag Manchester United selvom de har været meget uheldige med dommerafgørelser. Nu rygtes United interesseret i to af deres største stjerner.

Med 46 points for 28 kampe ligger Brighton syv points bag Tottenham Hotspur og de har to kampe i hånden. Blandt andet mod United. Og Manchester United og Brighton skal også mødes i FA Cup-semifinalen på Wembley 23. april.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Brighton har således haft en rigtig god sæson, men de er også af flere sete som måske det sjoveste hold i Premier League i denne sæson. De har flere spillere, der har løftet deres niveau betragteligt i de to sidste sæsoner. Og nu bringer den engelske avis The Telegraph rygter om, at United har sat øjnene på to af deres største stjerner.

Den ene er Moises Caicedo. Ecuadorianeren, som United var interesseret i før han skiftede til Brigton i februar 2021, havde en svær start hvor han også var udlejet til belgisk fodbold. Men efter udlånet fik han sit gennembrud i Brighton og i januar var han tæt på Arsenal og gik endda på Instagram hvor han annoncerede, at han ville væk, men klubberne blev ikke enige om en pris. Nu er United så eftersigende interesserede i Caicedo igen. Prisen rygtes til at være ikke mindre end 70 millioner £, som svarer til cirka 590 millioner kroner.

Den anden er den argentinske verdensmester med det irske navn Alexis Mac Allister. Den 24-årige argentiner skiftede til Brighton i januar 2019, men skulle helt til marts 2020 før han fik sin debut i Brighton-trøjen. Hans markedsværdi er omkring 310 mio kroner lige nu, men da han skrev en ny kontrakt med Brighton i november bliver han nok også meget dyr.

3 kommentarer
 1. 59 millioner kroner for Caisedo, ja tak, to stks..

  41 millioner kroner for en verdensmester, også ja tak, to stk….

  Måske en mindre tastefejl har sneget sig ind…😁

  Men spændende spillere begge to…

  GGMU

 2. De to spillere ville være interessant, kunne vi ikke bytte dem ud, med Fred og Mct i en dobbel byttehandel, det ville satme være konge..😝

  ❤️🖤GGMU FOREVER ❤️🖤

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Romano: United-emne vil ikke forlænge sin kontrakt

Næste artikel

Diallo: Min drøm er at spille fast for Manchester United

ANNONCE